Flislegger - Få tilbud fra dyktige leverandører

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud fra

Flisleggere

Antall leverandører

1038

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Baderom, Gulvstøp, Kjøkken, Membran, Rehablitering av bad, Silikon, Støping, Våtrom

Siste firmaomtaler for Flisleggere

Jar Baerum Bygg AS

Flislegger

Jeg er veldig veldig fornøyd med Jar Bygg. De kommer til avtalt tid, de levere flott arbeid, de kommer med gode forslag til løsninger, og er kreativ til å finne produkter som f.eks er brukt (fra finn.no) for å spare kunden penger. Jeg anbefaler dem høyt!

Type arbeid:
Lagde hull i kjellervegg (40 cm) og installerte nytt vindu.

Installerte inngangsdør. Rammet inn flere vinduer.

I tillegg, er Jar Bygg flink som møbelsnekker noe som ofte er vanskelig å finne kompetanse på idag:

Fikset et gammel vindu/dør-ramme som hadde råtnet - dette sparte meg for 40000 nok i forhold til erstatting av hele

Fikset innredning på spesialtilpasset kjøkken for tilpassing til nytt kjøleskap uten å ødelegge kjøkkendesignet. - jayne burdeshaw

5.0 5.0 13 Omtaler

Sommerstad Entrepenør

Flislegger

Laget veranda med nytt gulv ,men med eksisterende rekkverk jeg hadde fra før av,, Hele gulvet er skjevt med 6 cm. skeivhet inn mot husveggen., og de nye smale langsgående bordene under rekkeverket er løse og skåret ut fra dens opprinnelige bredde og ned til ingenting da det ble skjevt alt sammen.. en utrolig dårlig jobb av en snekker. hele veranda må gjøres om :-( - Anne Liabø

2.0 2.0 2 Omtaler

Totalbygg Grzegorz Zbigniew Polak

Flislegger

Veldig bra. - Inge Kvello-Aune (Komplett Snekring AS)

4.7 4.7 6 Omtaler

Småjobber Hilal

Flislegger

Svært skuffet – holder ikke avtaler, umulig å få tak i, reparerer ikke skader de selv har forårsaket

Jeg opplevde småjobber.no som et svært upålitelig firma. Oppdraget gjaldt flytting av piano fra A til B med bil, og bæring av pianoet fra 1. til 2. etg. Vi spurte i forkant om de 1) hadde forsikring og 2) at de har bæreseler som egner seg til bæring av piano. Selskapet bekreftet at begge var på plass. Selve bæringen ble likevel utført uten seler, og da de halvveis i trappa innså at de ikke ville få det til måtte de snu. På vei tilbake ned ble pianoet dratt langs veggen i trappeoppgangen og forårsaket skader på veggen. Da begynte problemene. 1) Hilal nektet å komme og utbedre skaden de hadde forårsaket før pengene var på hans konto. 2) Da vi i god tro hadde overført pengene, var det nært sagt umulig å få til en avtale. De avlyste avtalen tre ganger på en uke, men kom til slutt en fredag kveld. 3) Med dype spor i gipsvegg måtte både sparkling og maling til, og for å unngå skille mellom ny/gammel maling, skulle hele veggen på 1x1,5 meter males på nytt. Dette nektet de å gjøre, og sa de bare skulle reparere akkurat der skaden var. 4) Dagen etter reparasjonen hadde sparkel sprukket opp, skaden var fortsatt svært synlig, og vi hadde skille mellom ny/gammel maling på veggen. Da jeg sendte bilde av fortsatt synlig skade og henvendelse om de kunne komme og utbedre på nytt, var svaret jeg fikk «Vi fikset det. Vi kommer ikke igjen.»

Jeg har prøvd i denne saken å nå de per telefon over 10 ganger, og han plukker aldri opp telefonen. Alt foregår på SMS, og det er ekstremt liten samarbeidsvillighet. De utnytter kunder godtrohet, sørger for at de mottar pengene, og gjør en svært dårlig jobb. - Riitta Helgestad

1.0 1.0 9 Omtaler

Aik Vvs As

Flislegger

Raskt og effektivt til en god pris markedsmessig.
Kan anbefales videre! - Irene Engberg

5.0 5.0 4 Omtaler

Aidas Grigas / Grigas Maler Firma

Flislegger

Raske til å ta henvendelsen - guttene utførte et fint arbeid på meget kort tid. Mas om betaling før arbeidet var utført trekker ned. - Elma

3.0 3.0 22 Omtaler

HVORFOR VELGE FLISLEGGER
Det blir stadig mer populært med fliser på gulv, vegger og i taket. Selv om det er muligheter for å legge fliser selv, kan det likevel i flere tilfeller være lurt å vurdere å velge en profesjonell flislegg. Det trenger ikke vært dyrt eller vanskelig å friske opp en uteplass eller et rom med fliser. Er du en "handy" person og flink til å gjøre research, kan du lett finne ut hvordan du selv kan legge fliser. På YouTube og andre nettsider finner du tips og guider til hvordan man kan legge fliser. Det er ikke alle som ønsker å prøve å legge fliser selv, så da kan du få en flislegger til å gjøre jobben for deg. Før du velger flislegger må du gjøre en god research, så du ikke går på en dyr økonomisk smell.

 

HVA SKAL DU SE ETTER I EN FLISLEGGER?
Det kan være vanskelig å velge en flislegger dersom man ikke vet hva man skal se etter. Det er også avhengig av hva som skal flislegges. Bruker du god tid på planleggingen, kan du spare en god del penger uten at det vil gå ut over kvaliteten på flisene og flisleggeren.

 

SAMMENLIGN FLISLEGGERE
Først kan du starte med å bestemme deg for hvilket område i boligen din som skal flislegges, er det gulv, tak eller vegg? Du må bestemme deg for hva slags fliser du ønsker å benytte; sal de være store eller små og hvilket materiale skal flisene være? Er det på kjøkkenet, gangen eller kanskje badet (våtrom) som det skal legges flis? Noen ønsker også å flislegge uteplassen. Etter at du har tenkt på dette, kan du så begynne å sjekke rundt etter steder du kan handle flisene til en best mulig pris. Har du valgt å legge flisene selv, står du fritt til å handle flisene hvor du selv ønsker.
Det å planlegge og å gjennomføre jobben er tidkrevende og ikke alle ønsker å gjøre dette selv. Da er det fint å vite at man kan finne et firma som har bred erfaring med å legge flis og et godt utvalg av flis. Velger du et firma vil du få all hjelp du trenger gjennom planleggingen, gjennomføringen og en god oppfølging om noe skulle gå galt. Du kan hente inn all informasjon selv, eller så kan du legge inn anbud på jobben du vil ha gjort. Ved å legge inn anbud, vil du få flere gode tilbud å velge mellom. På anbudssiden kan du også lese tilbakemeldinger fra andre kunder, noe som vil gjøre det enklere for deg å velge flisleggeren som passer for deg. Husk også å se etter om flisleggeren er autorisert og dermed kan utføre jobben hos deg på lovlig vis.

 

HVORDAN VELGE FLISER?
Når du skal velge fliser er det mange ting å tenke på. Engasjerer man en flislegger, kan flisleggeren komme med anbefalinger til ditt prosjekt. Det er noen enkle huskeregler om du ønsker å finne flisene selv. Det første du må tenke på er hvor flisene skal legges. Fliser som skal være på veggen trenger ikke være like slitesterke som fliser som skal på gulvet. Det betyr heller ikke noe om veggflisene er sklisikre. Skal det legges fliser i gangen, må man tenke på at det ofte kan bli vått på gulvet og at man derfor ikke må velge vanlige keramiske fliser som blir fort glatte. Det samme gjelder på badet. Med alle rådene og tipsene nedenfor er det bare å sette i gang med prosjektet ditt!

 

VÅTROM
I våtrom opereres det med en skala som deler inn flisene i grupper. Flisene markeres etter barfotkategori A, B eller C. Gruppe A egner seg dårligere til bruk i våtrom, da denne er minst sklisikker. Gruppe A kan brukes på gulv som er tørre, tak eller vegger siden det ikke er samme sklifaren der. Gruppe C har den største sklisikkerheten og den kan derfor trygt brukes i våtrom og i andre rom der gulvene blir våte.

 

INNGANGSPARTI
Et inngangsparti i en bolig er preget av sand, utesko og steiner under skoene. Det er derfor viktig at flisene i gangen tåler slitasje som følge av hverdagsbruk. Flisene i gangen må også kunne tåle slag og støt uten at de knuser, så man kan unngå unødvendige og kostbare reparasjoner av enkeltfliser. Slike typer fliser er merket med bokstaven "R" og et tall som sier hvordan sklisikkerheten til flisen er. Jo høyere tallet er, jo bedre er sklisikkerheten. Det blir en vurderingssak hvor høyt man skal gå, ettersom fliser med høyere sklisikkerhet er vanskeligere å holde rene.
Hvor slitesterke fliser er, har noe med hvor tett godset på flisen er. Man opererer her med en inndeling på tre grupper, hvor gruppe 3 er den mest porøse flisen som også tar opp vann. Gruppe 3-fliser er gjerne de flisene som er best å ha på vegger. Denne flisen har også ofte en glasur som ikke tåler så mye og derfor er det anbefalt å unngå å ha den som gulvflis. Med andre ord, er det en del ting du må sette deg inn i før du handler fliser; kvalitetsklasse, skliklasse, glasur og ulike formater.

 

UTSEENDE
Det siste du må tenke på er hvilken farge du vil ha på flisene og hvilken farge de skal ha. Går du for farger som er sterke eller spesielle, kan det påvirke salg av boligen din i fremtiden. Likevel, skal fargene selvsagt tilfredsstille dine ønsker og behov siden det din bolig. Det blir derfor en vurderingssak, spesielt om du vurderer mørke eller veldig sterke farger.