Kraner & løfteutstyr

- Få tilbud fra dyktige leverandører!

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud på tjenester tilknyttet

Kategorier Kraner & løfteutstyr

Antall leverandører

111

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Byggeplassheiser, Heising av båt, Lift, Mobilkraner, Traverskraner

Siste firmaomtaler for Kraner & løfteutstyr

Christine Henriksen

Omtalte: K.M.L Bygg AS

"Vi valgte KLM bygg til å rive to gamle portstolper i mur/betong. Firmaet var raske til å gi anbud og kunne starte allerede neste dag. Håndverkerne var høflige og hyggelige. Stolpene viste seg å være vanskelige å få ned, men håndverkerne kom tilbake neste dag, med sterkere redskaper, og fullføre jobben. Total sett var vi veldig fornøyde med firmaet. "

4.7 4.7

Gunnar Almås

Omtalte: Frank Holmeset

"Hentet og leverte som avtalt, godt førnøyd."

5.0 5.0

Helle Lieungh

Omtalte: Kjetil Snuggerud

"Veldig ryddig og greit utført. Kontakter ham gjerne igjen."

4.7 4.7

Melanie Krogh

Omtalte: GTS Drift AS

"Vi fikk hjelp til å fjerne en peis, tette igjen en vegg, male to vegger og lakkere en ytterdør og vi er kjempe fornøyde. Han som arbeidet hos oss var punktlig, nøye og veldig dyktig. Bruker dette firmaet gladelig igjen. "

4.3 4.3

Torgeir skaare

Omtalte: Beekeeper AS

"Lite fornøyd med utførsel av jobben. Bortsett fra siste dag, uteble arbeiderne eller de kom for sent. Dette uten å gi beskjed.
Anbefaler også sterkt å inngå skriftlig avtale i henhold til pris. Dette gjorde desverre ikke jeg og jeg fikk en stor ubehagelig overraskende da regningen kom.
Låsen på loftluke fungerer heller ikke som den skal. Dette har jeg klaget på og ventet på at skal rettes opp. Dette har de har sagt de skal gjøre.

"

1.3 1.3

Thea Wells

Omtalte: Nidaros Multiservice AS

"Veldig raske med å gi tilbud og vi fikk gjort en avtale tidlig - veldig ryddig prosess. Vi endte opp med å ha flere ting enn vi først hadde antatt og det var i orden uten endringer i avtalen. Da flyttedagen kom var de litt vel optimistiske mtp plass i varebilen (det var med flere flyttelass), og vi hadde ikke fått plass til det vi hadde avtalt i utgangspunktet. Etter en del frem og tilbake ble det til slutt hentet en ekstra henger og vi fikk med alt vi skulle selvom det tok en del ekstra tid.

Vi fikk en fin pris, men den ble høyere enn forventet da det ikke var inkludert mva (noe jeg burde fått med meg selvfølgelig, den er på min kappe). Syns likevel at det skulle stått/blitt forklart tydeligere når det blir gitt tilbud på pris. Alt i alt fornøyd til tross noen utfordringer underveis. "

4.0 4.0

Våre Kraner & løfteutstyr har:

4.5 4.5 I gjennomsnitt kunderating basert på 37 omtaler
Trenger du lift for å male huset? Løfte båten for vinterlagring? Vi samarbeider med mange leverandører av kraner og løfteutstyr som kan bistå. Beskriv behovene dine i ett anbud og motta tilbud fra leverandører i ditt nærområde. Velg tilbudet som passer deg best!