Prosjektleder

- Få tilbud fra dyktige leverandører!

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud fra

Kategorier Prosjektledere

Antall leverandører

307

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Byggeadministrasjon, Byggesøknader, Helse, miljø og sikkerhet, Kontroll, Planlegging, Prosjektstyring

Siste firmaomtaler for Prosjektledere

Audun Tvetene

Omtalte: Saaliti VVS

"Kan på det varmeste anbefale Saaliti VVS til totalrenovering av bad. Ryddig prosess med overholdelse av frister, tilrettelegging underveis, godt håndtverk og god kommunikasjon. "

5.0 5.0

Monika Songedal

Omtalte: Arne Lund Consulting AS

"Veldig fornøyd med alt."

5.0 5.0

Aloush

Omtalte: Alt Om Bygg AS

"Jobben tok litt langere tid enn det vi beregnet, men vi fikk bra resultat til slutten. Ingen skade eller feil mens de utførte jobben."

5.0 5.0

Espen Løvberg

Omtalte: Dak & Ingeniørtjenester AS

"Svært fornøyd med arbeidet Pål gjorde for oss da vi trengte bistand fra en byggingeniør/statiker ifm oppussing av leilighet. Han tok jobben på kort varsel og leverte et særdeles godt stykke arbeid, kombinert med en service som var helt upåklagelig. Jeg kan på det varmeste anbefale Dak & Ingeniørtjenester AS."

5.0 5.0

Anja Heringstad

Omtalte: Entreprenør Heger

"Anbefales!

Oppdraget var å legge laminat og liste på kjøkken, i gang og på soverom.

Jeg er veldig fornøyd med det utførte arbeidet og selve prosessen.
Resultatet ble nydelig, faglig stolthet/opptatt av godt sluttprodukt, enkel kommunikasjon, konkurransedyktig pris, og ryddig og enkel å samarbeide med. Heger kom med konstruktive løsninger tilpasset mine ønsker.

Ved behov vil jeg bruke Entrepenør Heger igjen."

4.7 4.7

Kristian Norshus

Omtalte: Martinoyo Martin Øyo Søtorp

"To doble hyttevinduer ble svært pent restaurert og istandsatt, med spunting av nytt tre i rammene, reparasjon av vannbrett, omkitting og pussing og maling. Martin Øyo hadde gode forslag til hva som skulle gjøres, og et godt øye for hvordan man best kunne opprettholde den gamle stilen på hytta. "

4.7 4.7

Våre Prosjektledere har:

4.6 4.6 I gjennomsnitt kunderating basert på 77 omtaler
Trenger du hjelp til å planlegge et oppdrag du tenker å utføre selv? Eller noen til å ta seg av den uavhengige kontrollen? Vi har mange prosjektledere som sitter på den rette kompetansen. Legg ut oppdraget på anbud og få tilbud fra leverandørene med kapasitet i ditt område.