Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

11294 norwegian embassy, paris - h011 contract manager

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

11294 norwegian embassy, paris - h011 contract manager

For Utenriksdepartementet skal Statsbygg bygge om og rehabilitere eiendommen Rue de Lille 82 i Paris. Statsbygg ønsker som resultat av prosjektet å tilby den Norske ambassaden i Paris og andre leietakere moderne lokaler i et historisk miljø. Eiendommen er på ca 2200 m2 og ligger i det 7. Arrondissement. Anlegget består av et femetasjers hovedbygg med sidefløy, et fireetasjers mellombygg og et toetasjers bakbygg. Hele anlegget er oppført i 1843 og har samlet sett høy verneverdi. Deler av anlegget er fredet både ut - og innvendig. Prosjekteringsoppdraget utføres av Hille Melbye arkitekter m/belgiske og franske samarbeidspartnere. Planlagt byggestart er 1. Kvartal 2010.
Statsbygg inviterer med dette å invitere firmaer til å sende inn forespørsel om deltakelse i begrenset anbudskonkurranse. Oppdraget omfatter Contract manager i gjennomføringsfasen og rådgiving og kvalitetssikring av detaljprosjekt og tilbudsdokumenter til entreprenører. Kontraktsspråk for entrepriser vil være fransk, kommunikasjon med oppdragsgiver vil foregå på engelsk. Contract manager må beherske engelsk og fransk flytende. Det vil være krav om offentlig godkjent eksamen som ingeniør eller arkitekt for å gjennomføre oppdraget. Forespørselen skal utarbeides på engelsk.
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden (info fjernet)? id=162715.
ii. 1. 6)cpv-klassifisering
HovedvokabularTilleggsvokabular (hvis relevant)Hoved-anskaffelsen(info fjernet)
Anbud id:
46254
  • Sted:
  • Registrert:
    Tirsdag 7. April 2009

Lignende oppdrag i

6 anbud