Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

11722 beijing ambassade - utbygging / h001 prosjektering

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

11722 beijing ambassade - utbygging / h001 prosjektering

* Statsbygg planlegger? Utvide og bygge om den norske ambassaden i Beijing, Kina. Eiendommen er p? Ca 8 m? l og ligger ved en sterkt trafikkert vei. Det er et helhetlig anlegg utf? Rt i tegl, med gjennomf? Rte detaljer b? De for bygg og utend? Rsanlegg, tegnet av? Stgaard Arkitekter a/s (n? Terje Gr? Nmo Arkitekter as) og oppf? Rt p? 1960-tallet.
* Det er utarbeidet en mulighetsstudie som skal danne grunnlag for den videre utbyggingen av eiendommen. De aktuelle arbeidene omfatter utvidelser og ombygginger p? Til sammen ca. 1000-1500m2 og best? r av etablering av en ny fl? y, et p? Bygg, en sammenbindingsfl? y med ny hovedinngang, ombygging av det eksisterende kansellibygget og oppgradering av utend? Rsarealene.
* Statsbygg inviterer med dette prosjekteringsgrupper (pg) best? Ende av arkitekt (ark) med eksamen tilsvarende sivilarkitekt/master i arkitektur og r? Dgivende ingeni? Rer i fagene bygg-/geoteknikk (rib/rig), til? Sende inn foresp? Rsel om deltakelse i en begrenset anbudskonkurranse om prosjekteringsoppdraget.
*Oppdraget omfatter utarbeiding av skisseprosjekt og forprosjekt. Detaljprosjektering og bygging er planlagt videref? Rt med lokale arkitekter/r? Dgivere og entrepren? r, eventuelt med oppf? Lging fra medlemmer av pg.
* Prosjektmaterialet skal utarbeides p? Engelsk. Engelskkunnskaper, i tillegg til norsk, kreves ogs? Ved en eventuell videre oppf? Lging.
*Foresp? Rsel om deltakelse med all etterspurt dokumentasjon skal merkes? 11722 beijing ambassade? utbygging / foresp? rsel om deltakelse i begrenset anbudskonkurranse prosjektering.
Merk: For? Melde din interesse i denne kunngj? Ringen og motta tilleggsinformasjon vennligst bes? k Doffin nettsiden (info fjernet)? id=160410.
ii. 1. 6)cpv-klassifisering
HovedvokabularTilleggsvokabular?(hvis relevant)Hoved-anskaffelsen(info fjernet)
Anbud id:
45522
  • Sted:
  • Registrert:
    Onsdag 1. April 2009

Lignende oppdrag i

6 anbud