Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

3054 brakerøya, miljøtiltak - trinn . overvåkning før, under og etter tiltak

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

3054 brakerøya, miljøtiltak - trinn . overvåkning før, under og etter tiltak

Iht. pålegg fra sft av 15. 8. 2008 om å treffe tiltak for å stanse, fjerne eller begrense virkningen av grunnforurensningen ved NSBs tidligere impregneringsverk på Brakerøya, Lier og Drammen kommune, Buskerud, skal Rom Eiendom as etablere drensgrøfter i forbindelse med renseteknisk løsning for å håndtere grunnforurensningen.
Tiltakshaver har søkt sft i februar 2009 om tillatelse til gjennomføring av tiltak i forurenset grunn. Tillatelse til gjennomføring av tiltaket forelå i mars 2009. Tiltaksplan og SFTs godkjennelse følger vedlagt.
Den rensetekniske løsningen skal fjerne fri fase olje og kreosot ved etableringen av drensgrøfter og pumpekummer, og et stedlig renseanlegg for oppumpet grunnvann.
Denne entreprisen omfatter overvåkningen av tiltaket skal skje i sjø og på land. Det skal tas ut sediment og vannprøver fra sjø samt grunnvannsprøver og poregassmålinger i brønner på land.
Overvåkningen skal gjennomføres i perioden sommeren 2009 til 2011.
Alle arbeider skal utføres iht. De påbud og retningslinjer som blir gitt av Rom Eiendom as, herunder krav som er gitt i Rom Eiendom as sine egne generelle bestemmelser og de krav og retningslinjer som følger av norske standarder samt aktuelle lover og forskrifter.
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden (info fjernet)? id=163686.
Anbud id:
45868
  • Sted:
  • Registrert:
    Fredag 3. April 2009

Lignende oppdrag i

6 anbud