Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Kollektivfelt fv. 63

Arbeidet omfatter i hovedsak utvidelse av eksisterende veg i nordgående retning fra rundkjøringen ved Langnesbakken til rundkjøring ved Langnestunnelen. Vegen skal utvides for etablering av nytt kollektivfelt på strekningen. Arbeidet består blant annet i utskifting av masser, asfaltarbeider, elektroarbeider, kabelgrøfter, dreneringsarbeider, arbeid med perronger, montering av busskur (2 stk.), arbeid med kant- og belegningsstein, skiltarbeider og grøntarbeider.
Det vil i perioder være en del gående og syklende på strekningen. Det er viktig at entreprenøren tar hensyn til dette, og legger til rette for sikker drift i anleggsperioden.
Det er viktig at entreprenøren legger opp samt planlegger arbeidet slik det tas hensyn til blant annet arrangement som arrangeres på strekningen. Deriblant Midnight Sun Marathon. Entreprenøren må derfor ta høyde for dette i planlegging og gjennomføring av prosjektet.
Entreprenøren skal før oppstart kontrollere at det er samsvar mellom kartgrunnlag og terreng. Dette gjøres ved hjelp av gps. Rapport etter kontrollen med konklusjon oversendes byggherre ved byggeleder.
Arbeidet er anslått til å ta ca. 3 måneder fra oppstart til ferdigstillelse.
Anbud id:
500172
  • Sted:
    Tromsø
  • Registrert:
    Lørdag 9. Desember 2017

Lignende oppdrag i Troms

6 anbud