Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Prosjektadministrasjon landbruksbygg i tre

Formidlede anbud
 • 0
  Siste år
 • 0
  Siste 3 mnd
 • 0
  Aktive nå
Avsluttet

Prosjektadministrasjon landbruksbygg i tre

Satsningen landbruksbygg i tre er ønsket av Landbruks- og matdepartementet og det henvises bl. a. Til (info fjernet). Nr. 39. Klimautfordringene? Landbruket en del av løsningen. Dette prosjektet skal også ses i nær sammenheng med det nasjonale prosjektetet? Landbruksbygg i kulturlandskapet? Som forvaltes av Statens landbruksforvaltning.
Med bakgrunn i overnevnte ønsker Innovasjon Norge ved Trebasert Innovasjonsprogram å etablere et eksternt prosjekt for å utvikle landbruksbygg i tre videre.
Overordnet formål:
Prosjektet skal birda til innovativ leverandørutvikling av prefabrikkerte landbruksbygg i hele landet. Prosjektet skal bidra til løsninger som er økonomisk fordelaktige for bonden, og fordelaktige med hensyn til CO2 regnskapet. Satsingen vil legge tilrette for en stegvis innovasjon med mulighet for flere bygg og flere konseptløsninger med stedstilpasset byggeskikk.
Hovedmål:
Utvikle løsninger for konkurransedyktige og bærekraftige landbruksbygg egnet for industriell produksjon basert på tre innen ulike produksjonsformer.
Anbud id:
60737
 • Sted:
 • Registrert:
  Torsdag 6. August 2009
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i

6 anbud