Anleggsgartner, Arkitekt, Asfaltering, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Sanering, Snekker, Ventilasjon i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5420 Siste år
2798 Siste 3 mnd
301 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Skavanger skole - Kongsberg kommune

Registrert Dato: Torsdag 20. Februar 2020

Anskaffelsen omfatter detaljprosjektering og utførelse av rivnings- og bygningsarbeider for nye Skavanger Skole. Skolen er prosjektert med et areal på ca. 3500 m2 BTA.
Leveransen består av en 1,5 parallell barneskole for 275 elever, rivearbeider av et én-etasjers bolighus og to frittstående garasjer i Dyrgravveien 3, og eksisterende Skavanger skole, opparbeidelse av uteareal/lek/parkering/Kiss&Ride område og teknisk infrastruktur, samt ny tilknytning til fv. 40.  I tillegg skal eksisterende gymsalbygning på tomten oppgraderes med tilpasset fasadekledning.
Skolen skal oppføres i og med massivtre og skal Breeam «very good» klassifiseres.  Skolen skal bygges som plusshus med solceller og energibrønner.
Prosjektet har en estimert total budsjettramme på NOK 144.000.000, - inklusive mva., inkl. opsjoner. Dette estimatet er kun av veiledende betydning, og forplikter ikke Byggherren.
Leveransen vil bli gjennomført som en totalentreprise i h.t. NS 8407 og KKEs spesielle vilkår for totalentreprise.
Estimert dato for publisering av kunngjøring av konkurranse:01.03.20