Anleggsgartner, Arkitekt, Asfaltering, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Vann & avløp, Ventilasjon i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

15979 Siste år
12531 Siste 3 mnd
568 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Spildepollen skule - Totalentreprise med løsningsforslag

Registrert Dato: Fredag 29. Desember 2017

Denne kontrakten omfatter prosjektering og levering av komplett nøkkelferdig skole for 300 elever, inkludert normal flerbrukshall med en aktivitetsflate på 23*44 m som en integrert del av skolebygningen. I tillegg skal det etableres en kunstgressbane (11ar-bane) med belysning. Som en del av prosjektet skal uteområde opparbeides, inkludert veger, parkeringsplasser og annen infrastruktur som vann, avløp, strøm og fiber. Kontrakten utføres som en totalentreprise, NS 8407 med løsningsforslag.
Det bemerkes at det skal gis pris på en opsjon – en flerbrukshall med en aktivitetsflate på 20*25 m, integrert i skolebygget. Opsjonen kan bli aktuell hvis tilbudene ikke ligger innenfor budsjettrammene satt av kommunestyret. Vedtak om tiltredelse av opsjon blir gjort når kommunestyret gjør endelig vedtak i saken. Tiltredelse av opsjonen vil eliminere den andre hallen på 23*44 m. Det er planlagt oppstart like etter kontraktsinngåelsen i april/mai 2018. Ferdigstilling og formell overtakelse må være innen 15. oktober 2019, men det er ønskelig med ferdigstilling så tidlig som mulig, helst innen 1. oktober.


Referansenummer:  17/2155