Lag ditt eget hjemmekontor

Fleksibel med hjemmekontor

Nå er sommerferien slutt for denne gang, hverdagen har begynt igjen og vi er tilbake på jobb. Mange er kanskje så heldige at de ha mulighet til å jobbe hjemmefra og kan ta hjemmekontor når det passer. Er jobben fleksibel og du har mulighet til å jobbe hjemme er det viktig å ha et skikkelig hjemmekontor.

Slik utnytter du plassen hjemme

Hjemmekontor kan være stilig

Et kreativt hjemmekontor

Usikker på hvor du skal lage et hjemmekontor. Det kan være en utfordring å få plass til et kontor, men en løsning kan være å bruke en av veggene eller et hjørne i stua. Du kan videreføre stilen du har i stua slik at det ikke nødvendigvis ser ut som et kontor. Det kan også være lurt å utnytte veggen. Der kan du henge tavler, ideer, rekvisita eller notater. På den måten bruker du plassen på en smart måte.

Skreddersy løsning med møbelsnekker

Et hjemmekontor kan være praktisk for å jobbe hjemme, men også for å betale regninger, surfe på nettet eller skravle med venner. Hvis du planlegger å lage et kontor hjemme er det viktig å tenke gjennom har du trenger. Trenger du stor plass på skrivebordet, skal du dele plassen eller har du en del ting som må oppbevares. Skreddersy ditt perfekte hjemmekontor. Kanskje er det en idé å bruke en møbelsnekker som kan bygge det perfekte møbelet for dine behov. På den måten kan du også lage smarte løsninger for oppbevaring og lagringsplass.

Få hjelp av en dyktig møbelsnekker

Ønsker du å få hjelp av møbelsnekker? Hos oss kan du velge mellom 250 møbelsnekkere med god kompetanse. Legg inn ditt anbud og få gode tilbud i dag!

Legg inn ditt anbud
Lag ditt eget hjemmekontor
4 (80%) 4 votes

Hvordan bli kvitt bananfluer

Om du nå leser denne artikkelen så har vel bananfluene gått på nervene en gang for mye. Ta det med ro, vi skal fortelle deg alle de smarte triksene så du kan bli kvitt bananfluer en gang for alle!

Bananfluer oppstår som regel på kjøkkenet i løpet av sommermånedene når temperaturen stiger. Du finner de som regel flygende rundt i nærheten av fruktfatet, grønnsaker eller andre matvarer som står på kjøkkenbenken. Hun-fluen legger egg i frukter og når de klekkes vil larvene leve av gjærceller som finnes i frukten. Etter hvert som temperaturen synker ute, vil også bananfluene forsvinne.

Les mer

Bygge terrasse – trinn for trinn

Å bygge terrasse er et overkommelig prosjekt for de aller fleste. Det kan til og med være ganske gøy! Med noen gode råd på veien, litt fingerferdighet og tid så kommer du langt. Husk å være nøye, slik at du får kvalitet og lang levetid på terrassen din.

Les mer