Abk as er norges største importør og kompetansesenter for varmepumper og varmeopptak. som importør representerer abk le.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Abk AS hjelpe deg med
ABK AS er Norges største importør og kompetansesenter for varmepumper og varmeopptak.

Som importør representerer ABK ledende merkevarer som Toshiba, NIBE, Clivet, Sabiana, MuoviTech og Atlas Copco . Våre produkter distribueres til installatører, tekniske entreprenører og forhandlere over hele Norge.

NIBE Energy Systems er Nordens største produsent av energiprodukter og er størst i Europa innen hovedområdet varmepumper samt har en markedsledende posisjon i Nord-Europa innen varmvannsberedere.

ABK AS er NIBE Energy Systems sin enerepresentant i Norge og er 50 % eid av NIBE.

NIBEs forretningsidé er å kunne levere kvalitetsprodukter og energibesparende løsninger for ulike typer boliger og næringsbygg, med vekt på innendørs komfort og oppvarming av varmt tappevann. Sortimentet til NIBE har gradvis utviklet seg fra enkle produkter for oppvarming, til å ta for seg hele konseptet for varme, ventilasjon, kjøling og varmegjenvinning.

ABK AS er også enerepresentant for Toshiba luft- luft varmepumper. Vi har sammen med Toshiba egne modeller utviklet for optimal drift og energisparing i norsk klima.