Activ Transport & Flyttebyrå AS

4.7 (5 Omtaler)
Omtaler (5 Omtaler)

Flytting

Activ var høyest i pris, men ga det beste inntrykket. Jobben ble gjort med stor innsats, og flyttefolkene var fleksible og løsningsorienterte.
-

Dødsbo

De var ikke billigst, men det ga et solid inntrykk som viste seg å stemme. De kom når de skulle og jobben ble ordentlig gjort.
-

Flytting fra Skui i Bærum til Risør

Veldig fornøyd med nedpakking, flyttingen og vask av boligen. Dyrt,men effektive folk. Kan trygt anbefale andre å benytte seg av firmaet.
-

Pianoflytting, Oslo til Skjetten

Flyttebyrået hadde lang erfaring i flytting av piano. Prisen var omtrent den samme som de andre rimeligste tilbudene jeg hadde fått. Jobben ble utført nøyaktig som byrået hadde beskrevet. Jeg er godt fornøyd.
-
Veldig bra oppfølging. Punktlige, raske og flinke.
-
Om oss
Activ Transport & Flyttebyrå AS er en middels stor bedrift i flyttebransjen med 30 års erfaring innen alle typer flytteoppdrag.

Vi utfører oppdrag både på timebasis og etter avtalte faste priser - service og kvalitet til fornuftige priser!Vi utfører flytte- og transportoppdrag over hele Skandinavia og formidler også flytting over resten av verden for både private kunder, offentlige og næringslivskunder. De fleste av våre oppdrag utføres i dag på Østlandet.

Vi har stor og god kompetanse på logistikk, ledelse og gjennomføring av alle typer flytteoppdrag for næringslivet. Kontorflytter gjennomføres etter kundenes ønsker ofte utenom normal arbeidstid, slik at flytteprosessen minst mulig går utover daglig drift for våre næringslivskunder.

Vi ønsker å fremstå som en pålitelig leverandør for våre kunder. Derfor er kvalitet i de tjenestene vi utfører svært viktig for oss.

Våre biler og annet utstyr er nytt, tidsmessig og riktig for å mestre alle typer oppdrag innfor vårt fagfelt. Sammen med dyktige medarbeidere, er dette garantien for at kundene skal være fornøyd med den jobben vi utfører.


Fornøyde kunder er vår beste markedsføring!