Elektro Ansvar AS

3.5 (30 Omtaler)
Omtaler (30 Omtaler)

Åpne tak på bad, og remontere

God kommunikasjon, løsningsorientert, regning samsvarte med prisoverslag mottatt på forhånd. Kom da han skulle og var ferdig ila en dag slik han hadde sagt på forhånd. Samsvarerklæring mottatt.
-

Retting av feil etter El-tilsyn

Raskt tilbud, presist oppmøte, effektivt gjennomført.
Anbefales!
-

Installere kontakt eller varmeovn på toalett

Oppdraget var en liten timebasert jobb i Oslo.

Fikk raskt tilbud, men det gikk ca 7 uker før de fikk tid til å møte. Montøren møtte presist og arbeidet effektivt.

Vær oppmerksom på at de fakturerer reisetid Drøbak - Oslo i timepris, det kommer i tillegg til fast transportkostnad. Jeg spurte på forhånd om hvilke priselementer som kom i tillegg til materiell, men det ble ikke opplyst om praksis med reisetid. Jeg synes også de var veldig dyre på materiell.
-

Sette opp baderomslamper etc

Firmaet gjorde en veldig bra jobb.
-

En ekstra stikkontakt på vaskerom

Et lite, men greit utført arbeide. God service. Firmaet har også fått i oppdrag å oppgradere sikringsskapet
-

Elektrikerarbeid til bytte av kjøkken

Brukte Reidar i Elektro Ansvar for jobb på kjøkken, og er veldig fornøyd. Han kom nesten halvparten ut i pris i forhold til 4 andre tilbud jeg fikk, og kunne raskt være på plass og har levert super service.
Det ble trukket ny kurs til komfyr, koblet på komfyr og platetopp, komfyrvakt, 5 stikkontakter og koblingspunkt.
Ville absolutt brukt Reidar igjen!
-
Veldig fornøyd!

Vennlige personer, rask og god levering av tjenesten, med et godt resultat.
-

Etalbere et uttak for strøm

Bedriften gav, etter min oppfatning, villedende prisinformasjon ved anbud så medførte en meget kostbar oppsetting av et kontaktpunkt.
Når det er sagt var medarbeideren på stedet meget sympatisk og tilsynelatende faglig god.
-

Godkjenne el anlegg

Kom fort, gjorde arbeidet i henhold til Avtale. Pris ble lik prisoverslag, så meget fornøyd med servicen.
-

Feil i sikringskap

Jobbens varighet: 40 min
Total pris i arbeidstimer 3000 kr

Jeg foreslo at de kunne komme på morgenen før jeg skulle på jobb, men de mente de kunne ta det på kvelden samme dag da de hadde en jobb rett i nærheten. Jeg ga etter for en smidig løsning i deres favør. Det kostet meg 1000 kr i tillegg i overtid. Jeg har prøvd å gå i dialog med selskapet men blir møtt med utskjelling og usakligheter. Jeg har bestridt kravet med forslag til løsning alle kan leve med, men selskap truer med å sende kravet til inkasso noe som er i strid med god inkasso skikk.
-

Installere taklampe og feste kontaktpunkter

Fikk raskt tilbud og hjelp.
God service og utførte oppdraget kjapt.
-

Kortsluttet kontakt kjøkken + termostat bad

Svarte raskt på anbudet, var effektive og serviceminded under oppdraget.
-

Koble strøm til 3 avtrekksvifter + stikkontakt

Ga raskt tilbud, kom og var effektiv samt kom med gode forslag til utbedringer utover oppdraget. Bruker de gjerne igjen
-

Diverse elektrisk arbeide

De kom på befaring når de sa og var klare til å starte jobben omtrent umiddelbart. Elektrikeren snakket veldig godt norsk og det er viktig når man skal kommunisere om så viktige ting som strøm. Han var veldig rask og utført arbeidet og noe ekstrating etter avtalt pris. Meget godt fornøyd med dem, kan anbefales.
-

Jording og panelovner

Jobben ble gjort til avtalt tid på en tilfredsstillende måte.
-
Fikk raskt svar på mail (også i helgen), og han som møtte opp var beget hyggelig. Jeg trakk en stjerne på pris, da jeg synes kjøretiden var litt lang. Jeg vil anbefale at de heller har fast frammøtepris, så ikke kunden får noen overraskelser. Men jeg vil absolutt anbefale dem, og vi vil helt sikkert kontakte dem neste gang vi har noe som skal gjøres.
-

Kontakt til vaskemaskin på bad

Rask tilbakemelding,midt i fellesferien. Bra service.
-

Elektriker

Vi kan skryte av han som kom hjem til oss og ga oss en service som alle bør kreve som vi fikk uansett. Han gjorde arbeidet helt "Perfekt".

Elektrikeren viste ansvar og ga anbefalinger og hadde en vennlighet som vi alldri sett maken til av tidligere håndverkere.

NB, Vi kan anbefale alle å bruke dette firmaet!
-
Kjapt og greit utført!
-

Installering av dimmer

Håll er långt undan!

Jag och min sambo bor i Spanien men har en lägenhet i Oslo som vi hyr ut till två killar. Vi la ut ett anbud där vi önskade att få en dimmer installerad i vardagsrummet.
Efter att elektrikern gjort sitt jobb så blev en faktura utskickad på 10.000kr till en av killarna jag hyr ut till!
Jag bad om en ny faktura med korrekt namn eftersom att det var vi som var uppdragsgivaren och inte våra hyresgäster. Jag fick tillslut en ny faktura MEN företaget valde att skicka den andra felaktiga fakturan till Inkasso!
Jag har klagat men blivit fruktansvärt dåligt bemött.
När jag dessutom klagade på priset får jag som svar: "Vi har ikke satt opp bare dimmer. Vi har ordnet lys i stue og soverom med trådløs overføringssystem."
Är dom inte kloka? Jag beställde ju bara en dimmer!

Jag kommer inte att betala fakturan. Jag kommer att gå vidare med saken och företaget får gärna komma och reversera sitt arbete!
-
Jobben ble godt utført til avtalt tid.
-

Jordfeilbryteren slår ut

Ok.
-

Ettersyn av to brytere til varmeanlegg på to bad

Dette burde egentlig de som har kjøpt huset mitt, uttale seg om. Fra mitt ståsted var det svært bra. Firmaet møtte opp presis, gjorde jobben raskt og effektivt og gjorde meg dessuten oppmerksom på et krav (jordfeilbrytere) som jeg ikke kjente til. Jeg ba dem gjøre jobben og var fornøyd med oppfølgingen. Men arbeidet ble utført etter at jeg hadde flyttet ut og nye eiere hadde overtatt. Regning for den jobben har jeg ikke mottatt ennå.

Mvh

Kjellaug Myhre
-

Diverse elektriske utbdringer

Ikke spesielt fornøyd med jobben som ble gjort av dette firmaet. Det elektriske arbeidet virker greit, men de overfakturerte for jobben og ryddet ikke opp etter seg.
-

Legge kabler, kontakter og brytere

Under middels arbeid, utført over 2 dager, med lovnad om god pris. Utført av 2 stykker for mindre arbeid. Arbeidet var byggteknisk ødeleggende og faktureringen var ut av en annen verden. Servicen jeg ble møtt med ved kontakt var mindre trivelig og nærmest trakasserende.
-

Montering hvitevarer på nytt kjøkken

Forsøkte å lure meg på pris og fakturerte ikke i samsvar med pristilbudet. Uten noen som helst foravtale eller indikasjon, ble to personer sendt til å gjøre en liten jobb. En person jobbet godt, mens en gikk mest rundt. Var hos meg under 2 timer og hadde en 20 min lunsjpause inkludert i tiden de fakturerte meg. Fakturerte med en times transport per pers. Kontakten ble ikke festet godt nok til veggen og løsnet etter en uke.
-

Elektrisk oppgradering enebolig

De gjorde en grei og proff jobb på dette oppdraget, oppgradering av el-inntak og sikringsskap på enebolig.
De meldte jobben til netteier, og synkroniserte greit med hensyn til netteiers folk blant annet for bytte av måler. Alt til avtalt tid og avtalt pris. De monterte til og med noe tilleggsutstyr i sikringsskapet som jeg hadde skaffet selv uten å kreve ekstra betalt (ikke særlig tidkrevende ekstrajobb, men hyggelig likevel).
-
rett og slett møkka dårlig jobbinnsats, og dobbel fakturering. Etter avtale på forhånd skulle gjennomgang av det elektriske anlegget i leiligheten komme på ca 2500 ink. Mva og en skriftlig rapport i ettertid. 2 stk fra firmaet var på adressen i 40 min, etter å ha møtt opp god og vel en halv time etter avtale. Ingen av disse to var inne i stua, men skrev allikevel rapport om det elektriske anlegget i hele leiligheten. Rapporten som ble levert var direkte feil og mangelfull, og på ingen måte hva vi hadde blitt forespeilet at den skulle innholde. Sluttfaktura endte på nesten 7000.- på grense til svindel i følge meg, vil du ha en slett jobb og stor fakturabervdette formæt for deg!
-
Fikk pris på 550+mva pr. time på telefon og mail. Takket ja. To elektrikere kom for å tre en ledning i en liten lettvegg. Sluttprisen ble over 6000,- for under en times jobb. Kom ikke gjennom med klage. De tok betalt for 3 timer arbeid og 3 timer transport. Jeg ba ikke om to elektrikere, de opplyste ikke om at de alltid er to slik at den reelle timeprisen er 1100+mva. Jeg valgte et firma jeg trodde var seriøst. Må inrømme at jeg er lei av at man aldri kan stole på håndverkere.
-

Overspenningsvern i sikringsskapet

Elsentralen AS. God pris og levert til avtalt tid og kvalitet. Ba også om tilbud på øvrig arbeid, men det mottok jeg aldri.
-
Om oss
Elektro installatør. godkjennt registrert bedrift. alle elektrotjenester bedrift og privat.