Etmar & Henriksen

4.4 (41 Omtaler)
Omtaler (41 Omtaler)

Skifte vindu og balkongdør

Veldig godt fornøyd med Etmar & Henriksen. De startet arbeidet nøyaktig til avtalt tid. Gjorde den jobben som vi avtalte de skulle gjøre. Dette firmaet anbefales.
-
Jeg søkte etter håndtverkere til å skifte vannbord og vindskier samt å rette opp en terrasse..
Firmaet Etmar & Henriksen fikk jobben.
Jeg er veldig fornøyd med utførelsen på jobben.
Det jeg ikke er så fornøyd med er ventetid, plutselig hadde de så mange jobber både her og der. Stadig vekk måtte de fikse noe et annet sted eller se på en ny jobb osv. Det ble kjøpt inn for mye materialer også.
Misforståelser på grunn av språket og husket ikke hva vi var blitt enige om osv.....Det gjaldt også betalingen.

Min konklusjon er at de er dyktige håndtverkere, men har et forbedringspotensiale i logistikken.
-
Svar til din melding: Jobben som vi hadde på kontrakten har jeg gjort i 3 dager. Resten av jobben var bare hjelp til deg. Jeg udemontert deg tarassen som var montert på feil måte og jeg montert riktig. Jeg byttet 7 takstein, jeg gjort bedre din gelender og jeg sparkle hullene i badrom. Det var endringer etter forrige firma. Jeg tok for det 2500 kr og det var penger bare for vei til deg. Ansattene som jobbet der fikk penger fra minne lomme, det var litt seint men først måtte jeg gjøre jobben til min andre kunder fordi jeg hadde avtale med de. Hvis du vil vite hvor mye den jobber koster, spør Taksmann. Du lært med å ikke hjelpe til noe mer . Hilsen Kenneth Henriksen
Onsdag 18. Juli 2018 - Etmar & Henriksen

Rive vegg + snekkerarbeid

Denne bedriften kom på befaring, to ganger, og det ble avtalt pris og dato. De virket stresset med at flere av arbeiderne var syke, men sa de ville ta jobben. Kvelden før de skulle komme kl 07.30 fikk jeg en melding om noe de kalte for forhåndsbetaling på 50 % noe som var nytt for meg. Uansett så sa jeg at det var greit. Når jeg så på fakturaen var fristen om to uker, så jeg tenkte uansett det da var greit å vente til de kom med å betale. Så får jeg melding tidlig på morgenen om jeg har betalt faktura. Nei ikke enda svarte jeg, og spurte samtidig om de hadde forsikring for arbeidet de skulle utføre. Fikk så melding om at de avlyste jobben, pga den fakturaen de hadde nevnt kvelden før. Nå hadde vi flyttet hele soverommet inn på stuen for at de skulle starte jobben, og også tatt oss tid og fri til å være hjemme under befaringene. For meg virker det som om de kansellerte jobben fordi de ikke hadde tid. De kansellerte den tross alt en halvtime etter at de hadde sagt de skulle være hos oss, og ba meg ikke betale fakturaen den morgenen f.eks. Kan godt være de utfører veldig gode tjenester, og tok denne utveien fordi de var presset. Men synes det var lite hensynsfullt å kansellere samme dag. Valgte en annen bedrift som utførte jobben bra og var aldri snakk om forhåndsbetaling.
-
Svar til din melding: Jeg sa til deg en dag før at min snekker fikk infeksjon i sår. Jeg fiksa en ny firma til deg at du ikke bli alene med jobben, det var samme pris. Du ville ikke gi dem penger til materiale, og de var ikke kjent med deg så ville de ikke gi sine penger på det. På grunn av det probleme de ville ikke risikere og har ikke gjort den jobben. Det er ikke min feil, hvorfor ødelegger du opinion om min firma? Mvh Kenneth Henriksen
Onsdag 18. Juli 2018 - Etmar & Henriksen

Rehabilitere soverom

Kenneth Henriksen var behagelig å samarbeide med. Han holdt meg løpende orientert om arbeidet og var svært løsningsorentert når problemer dukket opp. Jeg er svært fornøyd med kvaliteten på arbeidet som var total oppussing av et soverom.
-

Beising av terrasse

Har brukt dette firmaet flere ganger tidligere og da de hadde tid til å ta jobben så var valget veldig enkelt.
Til avtalt pris og ferdig før avtalen. Kvaliteten på jobben er veldig bra.
Jeg vil bruke firmaet i fremtiden og kan gi mine sterkeste anbefalinger.
-

Hagestue

-

Sparkling og maling av kjøkkentak 23 kvm

Firmaet utførte arbeid i henhold til avtalen. Det var en god pris med tanke på at de arbeidet i fire dager (2 dager til helsparkling og 2 dager til maling). Resultatet ble veldig bra; jevn overflate og nøye utført malejobb. Kenneth Henriksen og maleren møtte til avtalt tid, og fullførte jobben til avtalt tid. Henriksen ga informasjon underveis i oppdraget.
-

Legge parkett, legge fliser, helsparkle og male

Gulvene ble bra, parkett og fliser. Sparkling av vegger; noe uhell med at tapet under løsnet og Sparkling måtte gjøres på nytt enkelte steder. Noe unøyaktig ved overgang tak/vegg og vegg/lister. Da jeg påpekte dette, ble arbeidet utbedret. De tok kritikken til seg. Det virker som kvaliteten i staben er ujevn. Jobben tok lang tid fordi noe måtte utbedres.
-

Maling av hus/garasje + legging av takshingel

God pris og dyktige snekkere.
Etmar & Henriksen malte først hus og garasje med materialer som de handlet inn selv. Deretter skiftet de takshingel med materialer som vi skaffet til veie. Oppdraget ble fullført til avtalt tid i henhold til kontrakt.
Anbefales for andre som behøver et restaureringsoppdrag.
-
God pris og ryddig prosess.
Etmar & Henriksen gjorde jobben, med materialer som jeg skaffet.
De gjør jobben som avtalt, og møter til avtalt tid.
Det virker også som at de legger stolthet i å fullføre jobben skikkelig.
-

Oppussing av kjøkken

Firmaet kom til avtalt tid og jobben ble utført i henhold til kontrakt.
Om det skulle bli ett behov ved en senere anledning så vil jeg bruke firmaet på nytt.
Anbefales!
-

Få opp lettvegg og flytte kjøkken

Brukte Etmar & Henriksen til et oppdrag. Kvaliteten på sluttproduktet var godt, men underveis i prosessen var det flere punkter som førte til store frustrasjoner for meg. Det var noen problemer med kommunikasjon med håndarbeider underveis som gjorde at dette måtte korrigeres, men det var temmelig udramatisk.

Først og fremst gikk arbeidet veldig tregt en periode, noe som førte til at ferdigstillelsen ble forsinket. Dette er greit nok og selvfølgelig noe som kan skje, men hver gang jeg tok det opp fikk jeg beskjed om at fristen 100% sikkert ville bli opprettholdt.

Det som provoserte mest rundt forsinkelsen er at i den perioden hvor arbeidet gikk veldig tregt så kom jeg hjem til tomme ølbokser og enormt mange nye sneiper hver dag. Dette er ikke greit når man forventer at det blir jobbet i leiligheten.

I tillegg så ble ikke alt søppelet tømt da de var ferdig så det førte til at vi selv måtte komme oss til avfallsstasjon for å kaste det.
-
Hoved essensen i din komentar skyldes at du ble iritert over at vi ikke kjører andres søppel fra verandaer og andre rom når vi montere kjøkken etc . Hos deg tilbudt vi å kjøre ditt private søppel mot at du selv tok dette ned på gate plan fra din etajse, noe du ikke gadd gjøre. Derfor måtte du selv ta ditt søppel siden. Når det gjelder ølbokser så var dette noe du og din elektriker hadde satt igjen etter hva jeg husket. Da jeg selv er avholdsmann. Beklager misforståelsen,men som du selv skriver så tilstreber vi oss å få et topp produkt med god kvaltiet noe som også ble sluttresultatet hos deg. Og det er det du skal ha fremover i tid. At det er noe stress under en slik omfattende oppussing er noe man må leve med.
Mandag 17. Oktober 2016 - Etmar & Henriksen

Male leilighet 68 m2, oslo 5

Oppdraget ble utført raskt, uten forsinkelser, etter spesifikasjonene, ordentlig og med god kvalitet.
-

Husvask av leilighet på 66 kvm

Veldig fornøyd med vask. De ringte 15min før avtalt tid og fortalte at de ble forsinket, dette setter jeg veldig pris på. Bra pris.
-

Nytt kjellervindu

Jobbet godt, bra resultat, til å stole på.
-
Kenneth Henriksen og hans kollegaer hjalp meg med:

- rive opp parkett
- slipe og oljebehandle tregulv under
- sparkle og male alle vegger, tak og vinduskarmer
- sette inn nye dørkarmer
- hyre inn en god og rimelig elektriker
- håndtere småting som oppsto underveis - blant annet var min kjøkkeninnredning dårlig montert, så de fikk lagt inn noe ekstra støtte.

Jeg er kjempefornøyd med resultatet og har fått kjempegod service. Fikk også gode anbefalinger underveis, og ble holdt løpende orientert. Vil definitivt engasjere denne gjengen igjen hvis jeg skulle trenge!
-

Helsparkling

Jeg ansatte Etmar og Henriksen til å helsparkle og male min stue de gjorde jobben innenfor avtalt tid og jeg er veldig fornøyd med resultatet. jeg kan anbefale dette firmaet på det sterkeste.
-

Vaskehjelp

Grundig, raskt, presist og billigere enn konkurrentene.
-
Fornøyd med kvaliteten på utført arbeid: nøye, profesjonelle, jobbet rask og punktlig til å møttes opp. Avtalt fast pris. Kenneth var lett tilgjengelig under oppdraget på telefon. Jeg vil anbefale denne leverandøren og vil bruke de igjen selv.
-

Sette opp mdf panelplater i stue

Veldig fornøyd med utførelsen av jobben og ikke minst hvor raskt de gjorde den. Gutta var veldig effektive og gjorde en pen jobb. De hadde også kontakt med elektriker som kom kjapt og var også meget dyktig og rimelig. Alt i alt så kan jeg anbefale disse.
-

Malerarbeid stue 24kvadrat

Henriksen kom å malte stue og la parkett hos meg.
Er veldig fornøyd med kvalitet på jobben og arbeidet som ble utført.
Vi ble enige om å renovere soverommet også. Noe som ble veldig bra.
Han er en meget dyktig flislegger for jeg bestemte meg for å total oppusse badet mitt.
Badet ble kjempefint.
Jeg er meget fornøyd og kan trykt anbefale han videre.
-

Sette opp dør og vegg ned mot kjellerstue

Kom presis til befaring, og til jobben. Ga gode innspill til alternativ bygge-løsning som var både billigere og bedre. Leverte til høy kvalitet til avtalt pris og avtalt tid.
Kan absolutt anbefales videre!
Vennlig hilsen Nancy
-

Legge nytt gulv 37 kvm

Bedriften ga meg et godt tilbud på pris, etter å sammenlignet med ca 40 bedrifter og gjennomførte jobben med et til slutt godt resultat. Jeg oppfatter de som en profesjonell og seriøs bedrift med fokus på kunden. Grunnen til at de ikke får full score, er vanskeligheter med kommunikasjonen til tider, ellers følger Kenneth alltid opp prosjektet og er flink til å ta kontakt hvis det skjer endringer og er alltid tilgjengelig. Alt i alt fornøyd med jobben de har gjort.
-

Veggplater

Bra og punktlig service, middels bra på pris.
-
Sparklet og malte alle rommene i leiligheten, byttet gulv- og dørlister, la nytt gulv, innkasset rør og satte sammen kjøkkenet. Er også behjelpelige med å skaffe elektriker/rørlegger.
Gjorde en veldig god jobb til en rimelig pris, og til avtalt tid. Ringte raskt tilbake igjen når de ikke tok tlf når jeg ringte.
Kan trygt anbefales, bruker de gjerne igjen ved behov i fremtiden.
-

Legge dobbelt lag gips i himling

Helt supert utført. Alt til avtalt tid og pris. Veldig hyggelige folk også. Bruker dem gjerne igjen.
-

Put plates on the wall and paraket floor

Jeg er veldig fornøyd med dette selskapet arbeidet. De var forpliktet til jobben og ga betimelig frist. Jeg anbefaler dem uten reservasjon.
-

Rengjøring av hustaket vårt ca. 80 m2

Henriksen ga oss en vennlig og profesjonell service.
De har kommet som avtalt og holder avtalen som planlagt.
Enkelt og greit samarbeid.
Kan anbefales.
-
Vi kjøpte våren -14 hus i Oslo hvor det var behov for oppussing av alle overflater utvendig og innvendig. Vegg til vegg-tepper skulle erstattes med parkett. Det var ikke aktuelt med "tyngre" vedlikehold/tømring. Etter voldsom interesse via Anbudstorget fire uker før aktuelle befaringsdatoer, gjorde vi avtale med ca 5 forskjellige firmaer. Bare et par stykker møtte opp etter avtale, men etter litt purring kom noen flere. Kenneth Henriksen, opprinnelig polsk, møtte etterhvert opp sammen med en nordmann som stod for snakkingen. De virket tillitvekkende og tilbød å starte på jobben raskt. Kenneth Henriksen ga en pris på jobben som senere lot seg prute til å bli konkurransedyktig i forhold til andre tilbud. Skriftlig kontrakt ble inngått, og penger ble overført til konto fortløpende, både for arbeid (120k) og materialer (45k). Kommunikasjon foregikk med Kenneth Henriksen på engelsk, som han behersker brukbart.

Tidsoverslaget han ga for jobben klarte han ikke å overholde, men det var egentlig ikke så overraskende da de fleste andre som kom på befaring mente at de fire ukene som var tilgjengelig før innflytting, ikke var nok. Så da måtte jobben fullføres med et hus hvor flyttelasset hadde ankommet. Familien vår på to voksne og tre små barn hadde heldigvis mulighet til å evakuere til slekt.

Nå som jobben er ferdig utført må vi alt i alt si oss veldig fornøyde med resultatet, på tross av en del frustrasjoner underveis. Rengjøringen i ettertid var litt under vanlig standard, dette har vi gått over selv. Det som vi har fanget opp av små unøyaktigheter med jobben har senere blitt rettet opp uten ekstra betaling. Kenneth Henriksen har også hjulpet med noen andre oppgaver utenom det opprinnelige oppdraget, uten å ta noe pristillegg for det.

Vi vil ikke nøle med å bruke Kenneth Henriksen på tilsvarende oppdrag senere og kan anbefale ham til andre. Han er god på oppfølgning, holder avtaler og sørger for at sluttresultatet blir tipp topp.
-

Skifte av tak på garasje

De kom, så og fikset jobben meget raskt og enkelt til avtalt pris. Kan trygt anbefalles.
-

Maling av hus og garasje

Enestående nøyaktig både mht arbeid og tidsskjema.
-

Maling/oppussing av spisestue

Arbeidet ble raskt, effektivt og pent utført. Hyggelig kontakt og god service.
-
Ikea kjøkken som ble montert.
Vi opplevde Kenneth Henriksen som en meget behagelig mann som fulgte opp våre henvendelser til vår fulle tilfredsstillelse. Dessverre var det en del språkproblemer som gjorde at det ble noen misforståelser mtp. oppdragets innhold. Kenneth var selv ikke tilstede under utførelsen av oppdraget og selv om skapene ble montert tilsynelatende bra, ble det gjort noen skader i nytt interiør som skapte frustrasjon og ekstra eksterne kostnader for oss. Anbefaler Henriksen så fremt man gjør klare og tydelige avtaler og sørger for at han og hans montører forstår budskapet.
-
Oppdraget gikk ut på å male vegger i leilighet, i tillegg til tak i stue. Fikk tilbud fra flere, men valgte Henriksen Vedlikehold selv om det ikke var det billigste alternativet. Er veldig fornøyd med jobben som ble utført og jobben ble gjort innenfor den tidsramme som var avtalt. Kan anbefales!
-

Maling av hus

Meget bra utført jobb. Kan anbefales.
-

Innv. maling av tak og vegger leilighet i oslo

Godt utført malerarbeid til avtalt pris og tid.
-

Trenger diverse malearbeid utført

Dette gjaldt maling av gjerder, mur og terrasse. Bytting av toppbord gjerder, samt nytt tak på en bod. Meget ryddig og rask respons, de startet arbeidet dagen etter anbudet ble lagt ut, og fullførte som avtalt. God kommunikasjon underveis, som førte til utvidelse av oppdraget. Flott utført arbeid til god pris, vil bli brukt igjen ved neste behov!
-

Fjerne glassfibertapet i stuen på en leilighet

Vi fikk hjelp til å helsparkle stuen. De sparklet 2 ganger og pusset på 3 dager. Resultatet ble kjempe bra! Veldig fornøyd med pris og tidsbruk! Kan anbefales!
-
Hentet til avtalt tidspunkt. Alt var båret ut på plassen på forhånd og pris ble litt justert da mengden var noe større enn leverandøren hadde fått forståelsen av. Godt fornøyd med Hensiksen.
-

Skal pusse opp leiligheten min

Jeg valgte Keneth Henriksen til å renovere leiligheten min etter å ha hatt inn flere entrepenører. De var de som tilbudte uten å få presisert at jeg ønsket bortkjøring av alt avfall og henting av innkjøpt materiell/utstyr.
Arbeidet ble utført svært tilfredsstillende og til avtalt tid. Under hele prosjektperioden var det jevnlig dialog ettersom jeg valgte å ikke bo hjemme under rehabiliteringen.
Dette firmaet kan trygt anbefales til andre som skal pusse opp leiligheten sin, iallefall på den måten jeg fikk gjort det :)
Firmaet er også prisvennlig i forhold til flere anbud jeg fikk!
-

Husvask og maling

Overholdt avtalt oppstart og utførte jobben helt greit. Et tilfelle hvor ekstra utstyr måtte skaffes ordnet de med det selv og jeg dekket utg på bakgrunn av fremlagt kvittering. Ikke noen problem med arbeidsfolkene. Litt slurvete med å rydde unna ustyr etter endt arbeidsdag. Ser ut som om jobben er utført med bra kvalitet, men dette er jo vanskelig å si før det har gått en stund. Bla har det regnet kraftig i hele maleperioden selv om maling kun er utført på "tørre" dager. Dette kan kanskje påvirke resultatet. Men nå ser det glitrende flott ut. Firmaet fikk videre oppdrag hos mine naboer etter endt oppdrag hos meg. Slik jeg opplevde firmaet kan jeg anbefale dem til lignende oppdrag.
-
Om oss
Omtaler gitt før 1. januar 2016 er utført av Henriksens tidligere firma, Henriksen Vedlikehold LTD, org. nr 997072839.