Etmar & Henriksen

4.5 (34 Omtaler)
Omtaler (34 Omtaler)

Legge parkett, legge fliser, helsparkle og male

Gulvene ble bra, parkett og fliser. Sparkling av vegger; noe uhell med at tapet under løsnet og Sparkling måtte gjøres på nytt enkelte steder. Noe unøyaktig ved overgang tak/vegg og vegg/lister. Da jeg påpekte dette, ble arbeidet utbedret. De tok kritikken til seg. Det virker som kvaliteten i staben er ujevn. Jobben tok lang tid fordi noe måtte utbedres.
-

Maling av hus/garasje + legging av takshingel

God pris og dyktige snekkere.
Etmar & Henriksen malte først hus og garasje med materialer som de handlet inn selv. Deretter skiftet de takshingel med materialer som vi skaffet til veie. Oppdraget ble fullført til avtalt tid i henhold til kontrakt.
Anbefales for andre som behøver et restaureringsoppdrag.
-
God pris og ryddig prosess.
Etmar & Henriksen gjorde jobben, med materialer som jeg skaffet.
De gjør jobben som avtalt, og møter til avtalt tid.
Det virker også som at de legger stolthet i å fullføre jobben skikkelig.
-

Oppussing av kjøkken

Firmaet kom til avtalt tid og jobben ble utført i henhold til kontrakt.
Om det skulle bli ett behov ved en senere anledning så vil jeg bruke firmaet på nytt.
Anbefales!
-

Få opp lettvegg og flytte kjøkken

Brukte Etmar & Henriksen til et oppdrag. Kvaliteten på sluttproduktet var godt, men underveis i prosessen var det flere punkter som førte til store frustrasjoner for meg. Det var noen problemer med kommunikasjon med håndarbeider underveis som gjorde at dette måtte korrigeres, men det var temmelig udramatisk.

Først og fremst gikk arbeidet veldig tregt en periode, noe som førte til at ferdigstillelsen ble forsinket. Dette er greit nok og selvfølgelig noe som kan skje, men hver gang jeg tok det opp fikk jeg beskjed om at fristen 100% sikkert ville bli opprettholdt.

Det som provoserte mest rundt forsinkelsen er at i den perioden hvor arbeidet gikk veldig tregt så kom jeg hjem til tomme ølbokser og enormt mange nye sneiper hver dag. Dette er ikke greit når man forventer at det blir jobbet i leiligheten.

I tillegg så ble ikke alt søppelet tømt da de var ferdig så det førte til at vi selv måtte komme oss til avfallsstasjon for å kaste det.
-
Hoved essensen i din komentar skyldes at du ble iritert over at vi ikke kjører andres søppel fra verandaer og andre rom når vi montere kjøkken etc . Hos deg tilbudt vi å kjøre ditt private søppel mot at du selv tok dette ned på gate plan fra din etajse, noe du ikke gadd gjøre. Derfor måtte du selv ta ditt søppel siden. Når det gjelder ølbokser så var dette noe du og din elektriker hadde satt igjen etter hva jeg husket. Da jeg selv er avholdsmann. Beklager misforståelsen,men som du selv skriver så tilstreber vi oss å få et topp produkt med god kvaltiet noe som også ble sluttresultatet hos deg. Og det er det du skal ha fremover i tid. At det er noe stress under en slik omfattende oppussing er noe man må leve med.
Mandag 17. Oktober 2016 - Etmar & Henriksen

Male leilighet 68 m2, oslo 5

Oppdraget ble utført raskt, uten forsinkelser, etter spesifikasjonene, ordentlig og med god kvalitet.
-

Husvask av leilighet på 66 kvm

Veldig fornøyd med vask. De ringte 15min før avtalt tid og fortalte at de ble forsinket, dette setter jeg veldig pris på. Bra pris.
-

Nytt kjellervindu

Jobbet godt, bra resultat, til å stole på.
-
Kenneth Henriksen og hans kollegaer hjalp meg med:

- rive opp parkett
- slipe og oljebehandle tregulv under
- sparkle og male alle vegger, tak og vinduskarmer
- sette inn nye dørkarmer
- hyre inn en god og rimelig elektriker
- håndtere småting som oppsto underveis - blant annet var min kjøkkeninnredning dårlig montert, så de fikk lagt inn noe ekstra støtte.

Jeg er kjempefornøyd med resultatet og har fått kjempegod service. Fikk også gode anbefalinger underveis, og ble holdt løpende orientert. Vil definitivt engasjere denne gjengen igjen hvis jeg skulle trenge!
-

Helsparkling

Jeg ansatte Etmar og Henriksen til å helsparkle og male min stue de gjorde jobben innenfor avtalt tid og jeg er veldig fornøyd med resultatet. jeg kan anbefale dette firmaet på det sterkeste.
-

Vaskehjelp

Grundig, raskt, presist og billigere enn konkurrentene.
-
Fornøyd med kvaliteten på utført arbeid: nøye, profesjonelle, jobbet rask og punktlig til å møttes opp. Avtalt fast pris. Kenneth var lett tilgjengelig under oppdraget på telefon. Jeg vil anbefale denne leverandøren og vil bruke de igjen selv.
-

Sette opp mdf panelplater i stue

Veldig fornøyd med utførelsen av jobben og ikke minst hvor raskt de gjorde den. Gutta var veldig effektive og gjorde en pen jobb. De hadde også kontakt med elektriker som kom kjapt og var også meget dyktig og rimelig. Alt i alt så kan jeg anbefale disse.
-

Malerarbeid stue 24kvadrat

Henriksen kom å malte stue og la parkett hos meg.
Er veldig fornøyd med kvalitet på jobben og arbeidet som ble utført.
Vi ble enige om å renovere soverommet også. Noe som ble veldig bra.
Han er en meget dyktig flislegger for jeg bestemte meg for å total oppusse badet mitt.
Badet ble kjempefint.
Jeg er meget fornøyd og kan trykt anbefale han videre.
-

Sette opp dør og vegg ned mot kjellerstue

Kom presis til befaring, og til jobben. Ga gode innspill til alternativ bygge-løsning som var både billigere og bedre. Leverte til høy kvalitet til avtalt pris og avtalt tid.
Kan absolutt anbefales videre!
Vennlig hilsen Nancy
-

Legge nytt gulv 37 kvm

Bedriften ga meg et godt tilbud på pris, etter å sammenlignet med ca 40 bedrifter og gjennomførte jobben med et til slutt godt resultat. Jeg oppfatter de som en profesjonell og seriøs bedrift med fokus på kunden. Grunnen til at de ikke får full score, er vanskeligheter med kommunikasjonen til tider, ellers følger Kenneth alltid opp prosjektet og er flink til å ta kontakt hvis det skjer endringer og er alltid tilgjengelig. Alt i alt fornøyd med jobben de har gjort.
-

Veggplater

Bra og punktlig service, middels bra på pris.
-
Sparklet og malte alle rommene i leiligheten, byttet gulv- og dørlister, la nytt gulv, innkasset rør og satte sammen kjøkkenet. Er også behjelpelige med å skaffe elektriker/rørlegger.
Gjorde en veldig god jobb til en rimelig pris, og til avtalt tid. Ringte raskt tilbake igjen når de ikke tok tlf når jeg ringte.
Kan trygt anbefales, bruker de gjerne igjen ved behov i fremtiden.
-

Legge dobbelt lag gips i himling

Helt supert utført. Alt til avtalt tid og pris. Veldig hyggelige folk også. Bruker dem gjerne igjen.
-

Put plates on the wall and paraket floor

Jeg er veldig fornøyd med dette selskapet arbeidet. De var forpliktet til jobben og ga betimelig frist. Jeg anbefaler dem uten reservasjon.
-

Rengjøring av hustaket vårt ca. 80 m2

Henriksen ga oss en vennlig og profesjonell service.
De har kommet som avtalt og holder avtalen som planlagt.
Enkelt og greit samarbeid.
Kan anbefales.
-
Vi kjøpte våren -14 hus i Oslo hvor det var behov for oppussing av alle overflater utvendig og innvendig. Vegg til vegg-tepper skulle erstattes med parkett. Det var ikke aktuelt med "tyngre" vedlikehold/tømring. Etter voldsom interesse via Anbudstorget fire uker før aktuelle befaringsdatoer, gjorde vi avtale med ca 5 forskjellige firmaer. Bare et par stykker møtte opp etter avtale, men etter litt purring kom noen flere. Kenneth Henriksen, opprinnelig polsk, møtte etterhvert opp sammen med en nordmann som stod for snakkingen. De virket tillitvekkende og tilbød å starte på jobben raskt. Kenneth Henriksen ga en pris på jobben som senere lot seg prute til å bli konkurransedyktig i forhold til andre tilbud. Skriftlig kontrakt ble inngått, og penger ble overført til konto fortløpende, både for arbeid (120k) og materialer (45k). Kommunikasjon foregikk med Kenneth Henriksen på engelsk, som han behersker brukbart.

Tidsoverslaget han ga for jobben klarte han ikke å overholde, men det var egentlig ikke så overraskende da de fleste andre som kom på befaring mente at de fire ukene som var tilgjengelig før innflytting, ikke var nok. Så da måtte jobben fullføres med et hus hvor flyttelasset hadde ankommet. Familien vår på to voksne og tre små barn hadde heldigvis mulighet til å evakuere til slekt.

Nå som jobben er ferdig utført må vi alt i alt si oss veldig fornøyde med resultatet, på tross av en del frustrasjoner underveis. Rengjøringen i ettertid var litt under vanlig standard, dette har vi gått over selv. Det som vi har fanget opp av små unøyaktigheter med jobben har senere blitt rettet opp uten ekstra betaling. Kenneth Henriksen har også hjulpet med noen andre oppgaver utenom det opprinnelige oppdraget, uten å ta noe pristillegg for det.

Vi vil ikke nøle med å bruke Kenneth Henriksen på tilsvarende oppdrag senere og kan anbefale ham til andre. Han er god på oppfølgning, holder avtaler og sørger for at sluttresultatet blir tipp topp.
-

Skifte av tak på garasje

De kom, så og fikset jobben meget raskt og enkelt til avtalt pris. Kan trygt anbefalles.
-

Maling av hus og garasje

Enestående nøyaktig både mht arbeid og tidsskjema.
-

Maling/oppussing av spisestue

Arbeidet ble raskt, effektivt og pent utført. Hyggelig kontakt og god service.
-
Ikea kjøkken som ble montert.
Vi opplevde Kenneth Henriksen som en meget behagelig mann som fulgte opp våre henvendelser til vår fulle tilfredsstillelse. Dessverre var det en del språkproblemer som gjorde at det ble noen misforståelser mtp. oppdragets innhold. Kenneth var selv ikke tilstede under utførelsen av oppdraget og selv om skapene ble montert tilsynelatende bra, ble det gjort noen skader i nytt interiør som skapte frustrasjon og ekstra eksterne kostnader for oss. Anbefaler Henriksen så fremt man gjør klare og tydelige avtaler og sørger for at han og hans montører forstår budskapet.
-
Oppdraget gikk ut på å male vegger i leilighet, i tillegg til tak i stue. Fikk tilbud fra flere, men valgte Henriksen Vedlikehold selv om det ikke var det billigste alternativet. Er veldig fornøyd med jobben som ble utført og jobben ble gjort innenfor den tidsramme som var avtalt. Kan anbefales!
-

Maling av hus

Meget bra utført jobb. Kan anbefales.
-

Innv. maling av tak og vegger leilighet i oslo

Godt utført malerarbeid til avtalt pris og tid.
-

Trenger diverse malearbeid utført

Dette gjaldt maling av gjerder, mur og terrasse. Bytting av toppbord gjerder, samt nytt tak på en bod. Meget ryddig og rask respons, de startet arbeidet dagen etter anbudet ble lagt ut, og fullførte som avtalt. God kommunikasjon underveis, som førte til utvidelse av oppdraget. Flott utført arbeid til god pris, vil bli brukt igjen ved neste behov!
-

Fjerne glassfibertapet i stuen på en leilighet

Vi fikk hjelp til å helsparkle stuen. De sparklet 2 ganger og pusset på 3 dager. Resultatet ble kjempe bra! Veldig fornøyd med pris og tidsbruk! Kan anbefales!
-
Hentet til avtalt tidspunkt. Alt var båret ut på plassen på forhånd og pris ble litt justert da mengden var noe større enn leverandøren hadde fått forståelsen av. Godt fornøyd med Hensiksen.
-

Skal pusse opp leiligheten min

Jeg valgte Keneth Henriksen til å renovere leiligheten min etter å ha hatt inn flere entrepenører. De var de som tilbudte uten å få presisert at jeg ønsket bortkjøring av alt avfall og henting av innkjøpt materiell/utstyr.
Arbeidet ble utført svært tilfredsstillende og til avtalt tid. Under hele prosjektperioden var det jevnlig dialog ettersom jeg valgte å ikke bo hjemme under rehabiliteringen.
Dette firmaet kan trygt anbefales til andre som skal pusse opp leiligheten sin, iallefall på den måten jeg fikk gjort det :)
Firmaet er også prisvennlig i forhold til flere anbud jeg fikk!
-

Husvask og maling

Overholdt avtalt oppstart og utførte jobben helt greit. Et tilfelle hvor ekstra utstyr måtte skaffes ordnet de med det selv og jeg dekket utg på bakgrunn av fremlagt kvittering. Ikke noen problem med arbeidsfolkene. Litt slurvete med å rydde unna ustyr etter endt arbeidsdag. Ser ut som om jobben er utført med bra kvalitet, men dette er jo vanskelig å si før det har gått en stund. Bla har det regnet kraftig i hele maleperioden selv om maling kun er utført på "tørre" dager. Dette kan kanskje påvirke resultatet. Men nå ser det glitrende flott ut. Firmaet fikk videre oppdrag hos mine naboer etter endt oppdrag hos meg. Slik jeg opplevde firmaet kan jeg anbefale dem til lignende oppdrag.
-
Om oss
Omtaler gitt før 1. januar 2016 er utført av Henriksens tidligere firma, Henriksen Vedlikehold LTD, org. nr 997072839.