GB Transport Deniz Guzelce Barnes

0

Ingen Omtaler
Vi er et transportfirma som spesialiserer oss på all mulig vare transporter og flyttetjenester. har spesielt fokus på de.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan GB Transport Deniz Guzelce Barnes hjelpe deg med
Vi er et transportfirma som spesialiserer oss på all mulig vare transporter og flyttetjenester. Har spesielt fokus på den personlige kommunikasjonen med kundene.


Vår målsetting er å tilby privatpersoner så vel som bedrifter et langsiktig, effektivt og sikkert tilbud. Vi har per dags dato flere ansatte med lang og bred erfaring innen bransjen, som yter sitt ytterste for å møte dine behov som kunde.

Vår visjon er å imøtekomme kundenes transport behov, sikre de en god og effektiv vareflyt. Det er de varige kundeforhold som skal være vårt varemerke, hvilket betyr fokus på de mellommenneskelige forhold like mye som de tekniske løsningene. Som kunde hos oss vil du raskt oppleve at vi er seriøse i alle ledd.

Punktlighet, tilgjengelighet, kvalitet, kompetanse og service er viktig for oss. Kunden skal være trygg på at varen kommer hel fram og til avtalt tid, med den beste servicen som er å oppdrive. Materiell, sjåfører og hele selskapet skal holde et høyt nivå, slik at våre kunder kan ha tillit til oss.