Jar Baerum Bygg AS

4.9 (14 Omtaler)
Omtaler (14 Omtaler)

Legge 30 m2 gulv i leilighet

Veldig fornøyd, hadde benyttet bedriften igjen.
-

Maling murhus - Firemannsbolig

Jar Bærum Bygg fikk i oppdrag å male sameiets firemannsbolig.

De utførte oppdrag på en rask og profesjonell måte. De var imøtekommende og flinke til å se løsninger og involverte oss i alle prosesser vi følte var nødvendige.

De arbeidet raskt, og sørget for at ting som ikke var avtalt også ble fikset om det dukket opp noe på veien.

Bygget er gammelt og av mur. Jar Bærum Bygg kom med forslag til maling som passer, malte, fikset overflateskader, skiftet ut vinduer, pusset rekkverk og gjorde stort sett alt.

Vi er kjempefornøyd! Så fornøyde at vi engasjerte samme firma til å male innvendig gang over tre etasjer også. Dørene ble pusset og malt og arbeidet ble igjen utført på en utmerket måte.

De var service innstilte, imøtekommende og veldig dyktige. Anbefaler absolutt til andre.
-

Installere kjeller vindu og noen dør

Jeg er veldig veldig fornøyd med Jar Bygg. De kommer til avtalt tid, de levere flott arbeid, de kommer med gode forslag til løsninger, og er kreativ til å finne produkter som f.eks er brukt (fra finn.no) for å spare kunden penger. Jeg anbefaler dem høyt!

Type arbeid:
Lagde hull i kjellervegg (40 cm) og installerte nytt vindu.

Installerte inngangsdør. Rammet inn flere vinduer.

I tillegg, er Jar Bygg flink som møbelsnekker noe som ofte er vanskelig å finne kompetanse på idag:

Fikset et gammel vindu/dør-ramme som hadde råtnet - dette sparte meg for 40000 nok i forhold til erstatting av hele

Fikset innredning på spesialtilpasset kjøkken for tilpassing til nytt kjøleskap uten å ødelegge kjøkkendesignet.
-

Bytte 10 vinduer

Firmaet svarte på anbud på å bytte ti vinduer. God pris, effektivt og bra arbeid. Veldig hyggelige karer! Kan anbefales.
-
Snekker kom og bygde en vegg. Godt utført arbeid til svært godt pris. Litt fram og tilbake ift når snekker hadde mulighet til å komme. Men alt i alt, veldig fornøyd med resultatet.
-

Legge laminat og lister ca 21 kvm.

Veldig fornøyd med arbeidet og servicen. De kom på veldig kort varsel og holdt alle frister. Kommer definitivt til å bruke de igjen.
-

Legge terasse

Vi er meget godt fornøyd med dette snekkerfirmaet som har gjort et stort terasseprosjekt hos oss til bra pris! Arbeidet har vært gjort nøye og resultatet ble veldig bra. De som jobber her hyggelige, flinke og veldig løsningsorienterte :) vi har allerede engasjert denne bedriften i et nytt utvendig byggeprosjekt.
-

Repair Steps Outside House

Very good service and reliable.
-

Snekkerarbeid

Firma er nyopprettet i 2017. Daglig leder har erfaring fra byggefirma i Skandinavia, til sammen flere år i Stockholm og København.
Holder avtaler svært godt, fleksibel med arbeidstiden.
Kundens ønsker kommer bestandig i første rekke.
Pusset opp bad ved å sette inn skyvedør i stedet for vanlig dør. Fibo Trespo på alle vegger. Resultat ble svært bra. Noen småting kan forbedres, skyldes trolig erfaring som kan forbedres noe.
Anbefales som en seriøs aktør, lett å samarbeide med og godt humør. Norskkunnskapene har forbedrings-potensiale, men snakker engelsk bra.
-

Legge 45-50 kvadrat laminatgulv, liste

Jar Bærum Bygg stilte med to hyggelige og dyktige håndtverkere. De kom til avtalt tid og foreslo varige og gode løsninger for oss. På et par dager la de 43 kvadrat laminatgulv. De flyttet møbler, justerte to skap og brukte eksisterende lister. Vårt inntrykk av Jar Bærum bygg er svært godt. Vi bruker dem gjerne igjen.
-

Fasadevask en side, 5 høyblokker

Kom til avtalt tid, og jobben godt utført. Behagelige handverkere. Anbefales.
-

Legge laminatgulv i stue, vindfang og et soverom

Jeg er svært fornøyd med arbeidet som ble gjort av Jar Baerum Bygg. Oppdraget var å legge laminatgulv og lister på fire rom pluss noen andre mindre ting i løpet av to dager. De garanterte at de ville rekke det, og med effektivt arbeid og lange dager klarte de det de lovet selv om de støtte på noen uventede problemer. Resultatet ble veldig pent. De to som utførte arbeidet var svært hyggelige og serviceinnstilte. Jeg vil gjerne bruke Jar Baerum Bygg igjen senere.
-

Pusse / reparere Leca-grunnmur

Arbeidet (pussing/reparasjon av mur) ble raskt utført til avtalt tid og med så vidt jeg kan bedømme faglig god kvalitet. Firmaet ryddet fint opp etter seg og tok med seg avfallet.
-

Tette hull i gipstak

Topp gjennomføring. Grundig, rask, initiativrik på løsning. Anbefales.
-
Om oss
Byggevarer av høy kvalitet
Uansett om vi jobber på fastpris eller timepris så gjennomfører vi ditt prosjekt så effektivt som mulig. Vi vet at du setter pris på at jobben blir raskt ferdig.