Karle Raimondas Jurksa

0

Ingen Omtaler
Jeg må innrømme at 24 timer i døgnet ikke er nok. noen mennesker har ikke engang tid til å lage mat, men hva skal de si .. Vis mer
  • 96742418
  • Ottar Lingjærdes Vei 10, 3403, Lier

Be om tilbud
Dette kan Karle Raimondas Jurksa hjelpe deg med
Jeg må innrømme at 24 timer i døgnet ikke er nok. Noen mennesker har ikke engang tid til å lage mat, men hva skal de si om de som ikke engang har tid til å spise? Vårt firma kan hjelpe deg med å løse et av problemene - renslighet. Ved å la oss ta vare på rensligheten av ditt hjem og kontor, har du ikke bare en mindre bekymring, men du sparer også tid. Vil du ha det rent i ditt hjem eller kontor - spør oss, så hjelper vi deg.


Flyttevasken inkluderer:
Komplett nedvask. Det vil si alle rom (inkl. balkong o.l.), alle skap og skuffer, vinduer (inn- og utvendig), lister, stikkontakter, luftventiler - hver krik og krok!

Sanitærrengjøring i forhold fliser på bad og kjøkken samt rengjøring av alt sanitært utstyr.

Rengjøring av alle skap og skuffer og avtrekksvifte på kjøkkenet. Vi tar også alt av oppvaskmaskin, kjøleskap, komfyr, tørketrommel og vaskemaskin.
(Dette inkluderer innvendig og utvendig rengjøring av komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin, samt bak og rundt disse siden det fort danner seg litt skitt.)

Vi stiller selvfølgelig med alt av vaskekluter og utstyr.

Garanti:
Vi tilbyr alle kunder en 100% fornøydhetsgaranti, garantien innebærer at hvis du eller de nye eierne har noe å klage på ift. jobben så kommer vi tilbake og retter opp i det kostnadsfritt. Klagefristen er 4 dager etter at arbeidet er utført. Garantien kan selvfølgelig overføres til de nye eierne som kan kontakte oss direkte.

Om ønskelig vasker vi samme dag dere skal overlevere, slik at vedkommende kan godkjenne rett etter vi er ferdig.

Vi er klare til at vaske boligen din når det passer deg og din timeplan, bare gi oss dato og tidspunkt.

Med vennlig hilsen Karle