Snekker Morten Andre Amundsen

5.0 (4 Omtaler)
Omtaler (4 Omtaler)

Feste til fjær under sofa

Er veldig fornøyd med jobben.
-

Lage hylle til barnetom

Kreativ og dyktig! Utrulig fornøyd med «bokhylle-treet» som han lagde til min datters barnerom. Imponert over både pris, kvalitet og kundeservice! Vil absolutt bruke han igjen om det skulle være fleire prosjekt!
-
Morten Amundsen er en dyktig snekker. Jeg gir han mine varmeste anbefalinger.
-
Hei Turid. Tusen hjertelig takk for den fine tilbakemeldingen. Det var hyggelig å møte deg og hjelpe deg med "finnishen" Husk at du alltid kan ringe hvis det er noe du lurer på eller trenger å få gjort. På gjensyn mvh Morten
Torsdag 05. Oktober 2017 - Snekker Morten Andre Amundsen

Montering av epoq kjøkken

Vi fikk besøk av Snekker Morten Andre Amundsen på en befaring på montering av det nye kjøkkenet vårt, etter en kortnytt samtale var det ingen tvil om at vi hadde fått tak i den riktige personen for jobben.
Snekker Morten Andre Amundsener var utrolig hyggelig, lett og samarbeide med.
Vi hadde noen problemer med kjøkkenet som ble oppdaget underveis og dette løste Snekker Morten Andre Amundsen utrolig bra.

Vi hadde flere prosjekter i huset som vi ikke hadde fått startet på, som jeg også valgte å gi jobben til etter kjøkkenet var ferdig.

Alle fremtidige jobber vi har i huset kommer jeg til å gi til Snekker Morten Andre Amundsen, han gjør ett fantastisk flott arbeid og gir mer en forventet. Har du ett hus prosjekt og du trenger hjelp av en kreativ og hardtarbeidende tømrer så er Snekker Morten Andre Amundsenden beste for jobben.
-
Hei Tomas Beklager at jeg ikke har svart deg før nå. Jeg må få lov å takke for den varme og detaljerte omtalen du har gitt meg. Det var virkelig fint, og jeg er så glad for at dere er så fornøyd med arbeidet mitt. Vil også si at det var et fint samarbeid. Det gjorde jobben min mye lettere og mer effektiv. Håper dere trives i det ny renoverte hjemmet deres. Til vi sees igjen Mvh Morten
Torsdag 05. Oktober 2017 - Snekker Morten Andre Amundsen
Om oss
Jeg er en snekker og en tømrer som har over 15 års erfaring. Jeg leverer 100% fornøyd garanti. Mitt motto er å alltid etterkomme kundens ønsker.