Ventilasjonsmontasje Nord AS

0 (Ingen Omtaler)
Omtaler (Ingen Omtaler)
Om oss
Ventilasjons Montasje Nord er en bedrift som siden 1978 har drevet med blikkenslagertjenester og montasje av ventilasjonsanlegg. Firmaet ble stiftet av Stig Hansen og pr i dag er det Stig Bøe, Ove Sætveit og Thomas Karlsen som driver firmaet.

Til sammen er det 7 ansatte i firmaet og Thomas Karlsen er daglig leder. 5 av våre blikkenslagere har fagbrev. Vi har bred erfaring med gode referanser. VMN AS har sentralgodkjening og er godkjent lærlingbedrift. Vi er medlem av VBL.
Vi holder til midt i byen, Sandhorngata 39.

Vi tilbyr blikkenslager tjenester i beslag, pipehatter, båndtekking, fasader, montasje - rehabilitering, ventilasjonsanlegg, rehabilitering og ombygging, ventilasjon, produksjon av ventilasjonskanaler / lydfeller, rengjøring av ventilasjonsanlegg, rengjøring av kanaler.

Vi har salg av alt beslag, takrenner, boligventilasjon, lydfeller, kanaler til ventilasjonsanlegg, samt alt innen aluminium og rustfritt stål. Vi lagerfører: Grøvikrenna, den mest solgte takrennesystemet i Norge. På vårt lager har vi også alt av plane plater i stål og aluminium, samt kobber.

Ventilasjons Montasje Nord driver med blikkenslager tjenester, kanalrengjøring, montasje av ventilasjonsanlegg, tynnplatearbeid og fasader.

Åpningstider
Man - fre: 07.00 - 15.00