Elektriker - Få tilbud fra dyktige leverandører

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud fra

Elektrikere

Antall leverandører

330

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Sikringsskap, Lys, Varmekabler, Stikkontakter, Lamper, Spotlight, Kabling, El-kontroll

Siste firmaomtaler for Elektrikere

Frisk Gruppen AS

Elektriker

Vi skulle renovere et dødsbo etter vår kjære far og valget falt på Frisk Gruppen As. Det viste seg å være et dårlig valg. De sendte ut noen ufaglærte villmenn som snarere forringet enn bygget opp. Saken endte i forbrukerrådet. Vi sa oss villig til å betale for materialforbruket, men ikke for arbeidet. Vi er sjokkert over hvor useriøs dette firmaet er. Et godt råd: skygg banen! - Betty Lise Haugland

1.0 1.0 4 Omtaler

Akaso Elektro AS

Elektriker

Alt var veldig tilfredstillende.
Alt fra avtaleinngåelse til utført arbeid.
Ok pris.
Veldig hyggelig elektriker.
Måtte flytte på tunge møbler og finne litt løsninger selv. meget bra. - Marianne Rolland Og Atle Knudsen

5.0 5.0 1 Omtale

Foss Elektro AS

Elektriker

Kjapp og grei utført arbeid. God service og dyktig elektriker. - Eddie Christiansen

4.7 4.7 1 Omtale

Powertech Elektro Services

Elektriker

De kom samme dag og utførte jobben effektiv og flott:) Veldig fornøyd! - wenche stålem

4.7 4.7 46 Omtaler

Oslo Elektro Tech AS

Elektriker

Hyggelig og pålitelig! - Bernhoft

5.0 5.0 10 Omtaler

2 Ponder El AS

Elektriker

Brukte 2 Ponder EL AS, var meget skeptisk til å bruke han etter det jeg hadde lest hva andre hadde skrevet på vurdering.

Men det stemmer ikke i det hele tatt, hadde 4 stykker på befaring og han var den eneste som brukte god tid på befaringen, kom med løsninger som vi ikke hadde tenkt på i det hele tatt.
Et par av de andre som var innom brukte maks 5-10 min mens han brukte ca 1 time.

Delte opp sonene, kom med flere valg på hvilken spotter jeg skulle bruke, fikk muligheten til å bli med til butikken og velge og vrake av utstyr.
Utstyret som ble brukt var bedre enn normalt sa de på butikken uten at jeg hadde peiling.
Han velger alltid bedre kvalitet og sparer ikke på kronene.

Kommunikasjonen var meget god selv om han er engelsk tallende.

Alt av kabler osv er gjemt i veggen slikt at det ikke synes i det hele tatt, dette likte jeg meget godt.

Jobben ble utført til avtalt tid, hadde gitt nøkkelen til han og han kom som avtalt og er til å stole på. Om det var noe som helst han var usikker på ringte han og forklarte meg hva han ville gjøre. Tok ingen beslutninger uten min samtykke.

På korte hans så står det: Tenker på det beste for deg.
Og det stemmer helt riktig.
Jeg vil anbefale 2 Ponder EL AS på det sterkeste. - Ghaffar Ali

5.0 5.0 2 Omtaler

Trenger du å en ny stikkontakt, flytte på et uttak eller installere en dimmer? Vi har elektrikere i hele landet som kan hjelpe deg med dette og mye, mye mer. Hva trenger du hjelp med?

En elektriker vil ofte ta en oppstartpris for å påbegynne arbeidet, dette inkluderer da vanligvis kjøring, dokumentasjon (samsvarserklæring), opprydding samt første times arbeid. Det er vanlig med en timepris på 700-1100,- på arbeid utover dette, avhengig av hvor du befinner deg i landet.

Mange elektrikere vil også tilby fastpris på oppdraget, men dette avhenger i stor grad av hvor godt du som forbruker greier å beskrive hva du ønsker utført. Her er det er mye penger å spare da en erfaren elektriker kan utføre oppdraget raskere og derfor til en billigere penge og med et bedre sluttresultat.

Å finne en elektriker som vil levere deg et godt sluttresultat til en pris som ikke virker avskrekkende er faktisk ganske enkelt. Legg ut jobben på anbud og vi videresender den til alle leverandørene i ditt område. Du vil innen kort tid motta tilbud fra de som har ledig kapasitet og du kan sitte i ro og mak å lese andre brukeres erfaringer med leverandørene før du tar en vurdering basert på pris og leverandørens omtaler.

Registrer anbud

Dette kan blant annet en elektriker hjelpe deg med:

Nytt sikringsskap

Mange boliger er fortsatt utstyrt med en gammel sikringsboks. Vi anbefaler på det sterkeste at du oppgraderer sikringsskapet til en nyere enhet. Dette vil bidra til en bedre brannsikkerhet i det elektriske anlegget ditt. I sikringsskap utstyrt med gammeldagse skrusikringer eller 1-pol automatsikringer vil kun den ene fasen utkobles ved feil på anlegget. Det betyr at det fortsatt vil stå spenning på feilstedet på den andre fasen. Hvis det da samtidig skulle oppstå en feil nummer 2 i samme krets (hos en nabo feks), kan det oppstå farlige berøringsspenninger og feilstrømmer i anlegget. Dette er en av de vanligste brannårsakene i eldre strømanlegg i Norge. Eldre anlegg beskytter kun mot overbelastning eller direkte kortslutninger, ikke ved jordfeil e.l.

Det er derfor innført nye forskrifter om at det skal installeres allpolige jordfeilautomater på hver krus i alle nye anlegg. Alle kurser skal også være jordet. Forskriften har ingen tilbakevirkende kraft i eldre installasjoner, men det anbefales å oppgradere eldre anlegg i henhold til de nye forskriftene.


Det er også innført krav om vedlikehold av anlegg, for å sikre driftsikkerhet sånn at det ikke medfører risiko for mennesker eller dyr.

Nyere jordfeilvern er mer presise og tillater ikke samme overforbruk som eldre skrusikringer og 1-pols automatsikringer. Derfor kan kurser med høy belastning eller kurser som har jordfeil løses ut etter overgang til nye sikringer. I dette tilfellet må belastningen på den aktuelle kursen minskes eller foredeles på flere kurser. Er det jordfeil i anlegget på mer en 30mA, må feilen feilsøkes og rettes.

Installasjon av komfyrvakt

I følge tall fra direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, starter hele 57 prosent av alle boligbranner på kjøkkenet totalt sett og hele 75 prosent av brannene i blokkleiligheter startet på kjøkkenet. Det ble derfor innført et påbud i 2011 om at det i alle nyinstallasjoner skal installeres komfyrvakt. I juni 2014 kom det en revidert NEK 400:2014, der det er gjort betydelige endringer i delnorm 823: Elektriske installasjoner i boliger.

En av de viktigste endringene er strengere krav til komfyrvakt som bla. omhandler:

1. Komfyrvakt skal være en del av den faste elektriske installasjonen
2. Komfyrvakten skal ikke kunne settes ut av drift uten inngrep i installasjonen
3. Aktivt overvåke temperatur på det som tilberedes på platetoppen og hindre overoppheting som kan medføre økt fare for brann.
4. Koble fra strøm til platetopp ved fare for overoppheting og indikere dette ved hjelp av lyd og lyssignal
5. Dersom komfyrvakten er batteridrevet, skal den avgi signal ved lavt batteri som indikasjon på at dette må byttes.
6. Dersom batteriet er tomt, defekt eller ikke montert, skal strømmen til platetoppen brytes.
7. Kan manuelt overstyres ved feil i sensor eller lignende

 

Varmekabler

Det er strenge krav i forbindelse med installasjon av varmekabler. Arbeidet skal KUN utføres av en NELFO-registrert installatør.

Varmekabler som oppvarmingsmetode er en komfortabel og miljøvennlig metode. Man kan installere varmekabler i alle rom, som feks på badet, entrèen, kjøkkenet, soverommet m.m. Det finnes også løsninger som kan installeres rett på brennbart underlag og på de fleste typer gulvbelegg, parkett, laminat, fliser osv.

Varmekabler gir en positiv effekt på innemiljøet da det ikke gir noen støvforbrenning og er tilnærmet vedlikeholdsfritt. Effekten reguleres raskt og nøyaktig og varmekablene tar ikke like mye plass som feks. vannbåren gulvvarme. Man kan i tillegg installere termostat med nattsenkingsfunksjoner eller tilknytte de til et «smart-hus» system for en energieffektiv løsning.

For at varmekablene skal fungere best mulig og følge alle forskrifter i forbindelse med brannsikkerhet er det viktig at anlegget blir riktig dimensjonert. Det er også strenge krav til dokumentasjon av anlegget som feks: hvordan gulvet er oppbygd og konstruert, type varmekabel, effekt pr. Meter og m², måleresultater o.l.

Dersom anlegget er dokumentert etter forskriftene, tilbyr de fleste leverandører av varmekabler opptil 20 års garanti på installasjonen.