Elektriker - Få tilbud fra dyktige leverandører

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud fra

Elektrikere

Antall leverandører

307

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Sikringsskap, Lys, Varmekabler, Stikkontakter, Lamper, Spotlight, Kabling, El-kontroll

Har sikringsskapet ditt behov for en oppgradering eller en ny kurs? Nye varmekabler for å kurere kalde føtter? Kanskje du rett og slett ønsker deg bedre lys i hjemmet? Disse type jobber må være utført av dyktige elektrikere. Finn den rette for prosjektet ditt ved å legge det ut som anbud. Motta tilbud fra flere kvalifiserte elektrikere i ditt område!

Siste firmaomtaler for Elektrikere

Assistent Partner AS

Elektriker

Kjapp respons.
God pris.
Godt utført.
Trivelige montører. - Håvard Knappskog

4.7 4.7 8 Omtaler

W.R. Construction Piotrowski

Elektriker

2 skyvedører skulle bygges inn i vegg og erstatte to vanlige dører.
De to polske snekkerne som utførte jobben var dyktige og nøyaktige, noe som ga et godt helhetsinntrykk. Hver dag mens jobben ble utført ryddet de også pent opp etter seg.
Det ble først forlangt delvis betaling før start, noe jeg ikke var villig til. Vi ble enige om at jeg betalte for dører og karmer; mot kvittering da det ble kjøpt inn og ved avslutting av jobben skulle det betales for arbeidet.
Det ble kjøpt inn og montert en feil ramme til den ene døren, noe som gjorde at ny dør måtte kjøpes og settes inn. Jeg ble ikke informert før jeg fikk en ekstra regning på døren som ikke tilsvarte verken kvalitet eller størrelse i forhold til min bestilling. Nyttet ikke å argumentere – jeg måtte betale, noe som ødela det positive helhetsinntrykket. - A. Hansteen

3.7 3.7 20 Omtaler

W.R. Construction Piotrowski

Elektriker

W.R construction var på befaring og gav gode råd samt en konkurranse dyktig pris. Lederen prater god og tydelig engelsk. De malte badet mitt etter avtale, skiftet vask og endret elektrisitet for et nytt speil. De gjorde alt over en helg når jeg var bortreist. Han var rask på tilbakemeldinger om jeg hadde spørsmål. De lovet å være ferdige når jeg kom tilbake fra tur, og det klarte de jammenmeg uten å forstyrre naboer. De malte også innsiden av døren og anskaffet ekstra sparkel uten ekstra kostnad. Meget bra service! Jeg har et gammelt bad som trengte et løft og resultatet ble bedre enn forventet.

Det eneste jeg kan påpeke er at speilet med integrert lys ble montert for høyt opp grunnet det elektriske som ikke kunne flyttes. Her skulle jeg ønske de kommuniserte dette til meg før arbeidet var ferdig, men leder kommer tilbake å fikser det uten ekstra kostnad.

Jeg kan varmt anbefale W.R construction! - Mia Jacobsen

5.0 5.0 20 Omtaler

Elektro Ansvar AS

Elektriker

Oppdraget var en liten timebasert jobb i Oslo.

Fikk raskt tilbud, men det gikk ca 7 uker før de fikk tid til å møte. Montøren møtte presist og arbeidet effektivt.

Vær oppmerksom på at de fakturerer reisetid Drøbak - Oslo i timepris, det kommer i tillegg til fast transportkostnad. Jeg spurte på forhånd om hvilke priselementer som kom i tillegg til materiell, men det ble ikke opplyst om praksis med reisetid. Jeg synes også de var veldig dyre på materiell. - Kjetil Ryeng

3.0 3.0 28 Omtaler

Sartor Elektro AS

Elektriker

Veldig bra utført jobb til en god pris. - Leif-Roger Agasøster

5.0 5.0 1 Omtale

Hvec AS

Elektriker

Firmaet er lett å kommunisere med, klar og tydelig informasjon, raske tilbakemeldinger. Alt vi har avtalt har blitt bekreftet og jobben ble gjort akkurat som avtalt og til avtalt tid. Og det er den første elektrikeren jeg har vært borte i som har ryddet skikkelig opp etter seg :-) Tilbudet vi fikk var ryddig og prisen var konkurransedyktig. Alt i alt fikk vi en bedre løsning enn vi hadde tenkt oss og til en lavere pris. Vi anser HVEC som et seriøst og ryddig firma med faglig høy standard. Anbefales! - Jan-Ivar Mellingen

5.0 5.0 1 Omtale