Elektriker - Få tilbud fra dyktige leverandører

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud fra

Elektrikere

Antall leverandører

339

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Sikringsskap, Lys, Varmekabler, Stikkontakter, Lamper, Spotlight, Kabling, El-kontroll

Siste firmaomtaler for Elektrikere

Glitre Elektriske AS

Elektriker

Grundig og effektiv kontroll av el-anlegg, leverte utfyllende samsvarserklæring. Profesjonell og svært hyggelig fremferd, jeg vil sterkt anbefale Haakon Saga som elektriker. - Tine Wigernes

5.0 5.0 14 Omtaler

Skiptvet Elektro AS

Elektriker

Enestående service og utrolig bra jobb utført, anbefaler Skiptvet elektro til alle som trenger en elektriker - Sissel storløkken

5.0 5.0 1 Omtale

Elektro Technologies Manczak Adrian

Elektriker

Veldig fornøyd med dette firmaet. Utførte jobben kjapt og effective til en bra pris. - Julia

4.7 4.7 5 Omtaler

Strøm Elektro AS

Elektriker

Rask og hyggelig service. Vi kom på at det var mer jobb å utføre enn beskrevet i anbudet, det gikk fint. Grei pris på alt og pent utført. - Mette Welhaven Næss

4.7 4.7 2 Omtaler

T W Aksnessæther Elektro AS

Elektriker

Bra. - Mari Langaas

4.7 4.7 1 Omtale

Gjerberg Elektro AS

Elektriker

Utførte jobben meget godt og raskt. Jeg er fornøyd. - Reidar Karlsen

5.0 5.0 17 Omtaler

Trenger du å en ny stikkontakt, flytte på et uttak eller installere en dimmer? Vi har elektrikere i hele landet som kan hjelpe deg med dette og mye, mye mer. Hva trenger du hjelp med?

En elektriker vil ofte ta en oppstartpris for å påbegynne arbeidet, dette inkluderer da vanligvis kjøring, dokumentasjon (samsvarserklæring), opprydding samt første times arbeid. Det er vanlig med en timepris på 700-1100,- på arbeid utover dette, avhengig av hvor du befinner deg i landet.

Mange elektrikere vil også tilby fastpris på oppdraget, men dette avhenger i stor grad av hvor godt du som forbruker greier å beskrive hva du ønsker utført. Her er det er mye penger å spare da en erfaren elektriker kan utføre oppdraget raskere og derfor til en billigere penge og med et bedre sluttresultat.

Å finne en elektriker som vil levere deg et godt sluttresultat til en pris som ikke virker avskrekkende er faktisk ganske enkelt. Legg ut jobben på anbud og vi videresender den til alle leverandørene i ditt område. Du vil innen kort tid motta tilbud fra de som har ledig kapasitet og du kan sitte i ro og mak å lese andre brukeres erfaringer med leverandørene før du tar en vurdering basert på pris og leverandørens omtaler.

Registrer anbud

Dette kan blant annet en elektriker hjelpe deg med:

Nytt sikringsskap

Mange boliger er fortsatt utstyrt med en gammel sikringsboks. Vi anbefaler på det sterkeste at du oppgraderer sikringsskapet til en nyere enhet. Dette vil bidra til en bedre brannsikkerhet i det elektriske anlegget ditt. I sikringsskap utstyrt med gammeldagse skrusikringer eller 1-pol automatsikringer vil kun den ene fasen utkobles ved feil på anlegget. Det betyr at det fortsatt vil stå spenning på feilstedet på den andre fasen. Hvis det da samtidig skulle oppstå en feil nummer 2 i samme krets (hos en nabo feks), kan det oppstå farlige berøringsspenninger og feilstrømmer i anlegget. Dette er en av de vanligste brannårsakene i eldre strømanlegg i Norge. Eldre anlegg beskytter kun mot overbelastning eller direkte kortslutninger, ikke ved jordfeil e.l.

Det er derfor innført nye forskrifter om at det skal installeres allpolige jordfeilautomater på hver krus i alle nye anlegg. Alle kurser skal også være jordet. Forskriften har ingen tilbakevirkende kraft i eldre installasjoner, men det anbefales å oppgradere eldre anlegg i henhold til de nye forskriftene.


Det er også innført krav om vedlikehold av anlegg, for å sikre driftsikkerhet sånn at det ikke medfører risiko for mennesker eller dyr.

Nyere jordfeilvern er mer presise og tillater ikke samme overforbruk som eldre skrusikringer og 1-pols automatsikringer. Derfor kan kurser med høy belastning eller kurser som har jordfeil løses ut etter overgang til nye sikringer. I dette tilfellet må belastningen på den aktuelle kursen minskes eller foredeles på flere kurser. Er det jordfeil i anlegget på mer en 30mA, må feilen feilsøkes og rettes.

Installasjon av komfyrvakt

I følge tall fra direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, starter hele 57 prosent av alle boligbranner på kjøkkenet totalt sett og hele 75 prosent av brannene i blokkleiligheter startet på kjøkkenet. Det ble derfor innført et påbud i 2011 om at det i alle nyinstallasjoner skal installeres komfyrvakt. I juni 2014 kom det en revidert NEK 400:2014, der det er gjort betydelige endringer i delnorm 823: Elektriske installasjoner i boliger.

En av de viktigste endringene er strengere krav til komfyrvakt som bla. omhandler:

1. Komfyrvakt skal være en del av den faste elektriske installasjonen
2. Komfyrvakten skal ikke kunne settes ut av drift uten inngrep i installasjonen
3. Aktivt overvåke temperatur på det som tilberedes på platetoppen og hindre overoppheting som kan medføre økt fare for brann.
4. Koble fra strøm til platetopp ved fare for overoppheting og indikere dette ved hjelp av lyd og lyssignal
5. Dersom komfyrvakten er batteridrevet, skal den avgi signal ved lavt batteri som indikasjon på at dette må byttes.
6. Dersom batteriet er tomt, defekt eller ikke montert, skal strømmen til platetoppen brytes.
7. Kan manuelt overstyres ved feil i sensor eller lignende

 

Varmekabler

Det er strenge krav i forbindelse med installasjon av varmekabler. Arbeidet skal KUN utføres av en NELFO-registrert installatør.

Varmekabler som oppvarmingsmetode er en komfortabel og miljøvennlig metode. Man kan installere varmekabler i alle rom, som feks på badet, entrèen, kjøkkenet, soverommet m.m. Det finnes også løsninger som kan installeres rett på brennbart underlag og på de fleste typer gulvbelegg, parkett, laminat, fliser osv.

Varmekabler gir en positiv effekt på innemiljøet da det ikke gir noen støvforbrenning og er tilnærmet vedlikeholdsfritt. Effekten reguleres raskt og nøyaktig og varmekablene tar ikke like mye plass som feks. vannbåren gulvvarme. Man kan i tillegg installere termostat med nattsenkingsfunksjoner eller tilknytte de til et «smart-hus» system for en energieffektiv løsning.

For at varmekablene skal fungere best mulig og følge alle forskrifter i forbindelse med brannsikkerhet er det viktig at anlegget blir riktig dimensjonert. Det er også strenge krav til dokumentasjon av anlegget som feks: hvordan gulvet er oppbygd og konstruert, type varmekabel, effekt pr. Meter og m², måleresultater o.l.

Dersom anlegget er dokumentert etter forskriftene, tilbyr de fleste leverandører av varmekabler opptil 20 års garanti på installasjonen.