Solskjerming

- Få tilbud fra dyktige leverandører!

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud på

Kategorier Solskjerming

Antall leverandører

88

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Lamellgardiner, Liftgardiner, Markiser, Parasoller, Pergola, Persienner, Plissegardiner, Screens

Siste firmaomtaler for Solskjerming

Cathrine Omreng

Omtalte: Oslo Vest Elektro AS

"Oslo Vest El utførte en glimrende jobb til en grei pris. Vil garantert bruke deres elektrikere igjen ved behov i fremtiden!"

4.7 4.7

Sigurd Lindstøl

Omtalte: Oslo Vest Elektro AS

"Kom en halvtime for seint, men jobben ble godt utført"

4.3 4.3

Sidsel Jordheim

Omtalte: Oslo Vest Elektro AS

"Kom som avtalt. Flinke og hjelpsomme. "

3.7 3.7

Kristian Norshus

Omtalte: Martinoyo Martin Øyo Søtorp

"To doble hyttevinduer ble svært pent restaurert og istandsatt, med spunting av nytt tre i rammene, reparasjon av vannbrett, omkitting og pussing og maling. Martin Øyo hadde gode forslag til hva som skulle gjøres, og et godt øye for hvordan man best kunne opprettholde den gamle stilen på hytta. "

4.7 4.7

Martin Blomhoff Holm

Omtalte: Oslo Vest Elektro AS

"Alt ble utført som avtalt"

5.0 5.0

Tore Kjeilen

Omtalte: Oslo Vest Elektro AS

"Jeg hadde forventet en regning på rundt 20 000 kr, men den ble på 48 000. Oslo Vest Elektro så nok sitt snitt til å tjene litt ekstra på denne dumme kunden som glemte å be om anbud.

Men jeg var tydelig på at jobben måtte være ferdig til en bestemt dato, onsdag 25. september. Jeg og min datter på ni år skulle nemlig på høstferie til Georgia dagen etter. Og det er der det begynner: Oslo Vest Elektro hadde aldri kapasitet til å fullføre jobben til avtalt frist. De startet tirsdag 24. september, det kom to karer som var der i fem timer, slik at de fleste funksjoner på kjøkken var demontert, ovn og vask borte. Men ingen hadde tid dagen etter – da fristen gikk ut.

Jeg var bondefanget - sønnen min skulle være hjemme i høstferien, og planla å feire 18-årsdagen sin den 2. oktober. Skulle jeg liksom bare avbryte jobben? Jeg måtte bare la Oslo Vest Elektro fortsette.

Kort sagt, i dagene som fulgte kom og gikk det litt folk i leiligheten, jeg var i Georgia, landet bak Kaukasusfjellene, i landsone 3 for mobilbruk og måtte holde telefonkontor: I dette landet skal du ikke reise langt utenfor allfarvei før mobildekningen forsvinner. Hjemme i Oslo levde min sønn ut av mikroen og vasket opp tallerkener og glass i den lille, runde designvasken på badet.

Først en uke etter avtalt sluttføring, om ettermiddagen, var kjøkkenet operativt. På bursdagen hans. Bursdagsfesten var borte – hvem kan vel invitere til fest når du ikke vet du har kjøkken tilgjengelig og det står kjøkkenting utover hele stuen? For oss i Georgia var 2/3 av ferien unnagjort, jeg hadde holdt stand i hovedstaden Tbilisi og fjellturene vi hadde reist ned dit for var avlyst.

Jeg trodde så at Oslo Vest Elektro ville ta ansvar og la ulempene kompenseres. Men nei, nettopp det at jeg mente at de ikke hadde gjort jobben som avtalt, må ha vært en vanvittig fornærmelse. Og det at jeg hadde ringt daglig leder mens han var på “ferie i København” den helgen, var tydeligvis helt forferdelig.

35 dager brukte de på å lage regningen! Det er fem uker det.

Vi snakker om folk som svarer på epost samme dag, som sendte ut faktura for nytt sikringsskap dagen etter at det var montert. I 35 dager har de sittet og fiklet med en regning, lagt til noe her, økt noe der. Slik at jeg, den utakknemlige kunden, skulle skjønne at daglig leder og hans hellige elektrofirma kan ingen kritisere.

De fleste jeg har snakket med, sier omtrent dette: Fikk du ikke anbud? Implisitt at jeg har gjort en tabbe. Men er det virkelig fritt fram for en håndverkerbedrift å sende regninger som er dobbelt så store som det jobben normalt ville kostet?

Jeg fikk nemlig en annen elektriker innom, og han anslo prisen på jobben til å ligge på 22 000-24 000 kr. Han kalte jobben “liten”, “vanlig” og hadde til og med et par ting å utsette på arbeidet.

Har jeg så noen muligheter? Ja, faktisk, det er nemlig noe som heter Håndverkertjenesteloven. Det er altså lover og regler for situasjoner som min, og teksten i denne loven tror jeg Oslo Vest Elektro enten ikke kjenner, eller velger å ignorere. Eller ikke skjønner."

1.0 1.0

Våre Solskjerming har:

4.6 4.6 I gjennomsnitt kunderating basert på 30 omtaler
Blir du plaget av sterkt lys i hjemmet eller på kontoret? Da har du sannsynligvis behov for noen gode markiser eller persienner. Vi samarbeider med mange leverandører av solskjerming som kan hjelpe deg med dette, både manuelle og motoriserte. Beskriv behovene dine hos oss og du vil motta tilbud fra flere dyktige leverandører i ditt nærområde. Finn den beste og rimeligste løsningen enkelt!