Asfaltering - Få tilbud fra dyktige leverandører

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud på

Asfaltering

Antall leverandører

203

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Veier, Gårdsplasser, Parkeringsplasser, Betongasfalt
Ønsker du å få gårdsplassen asfaltert? Reparasjon av hull og skader i eksisterende dekke? Utlyser du jobben som ett anbud hos Anbudstorget kan du spare mye tid og penger, uansett om det er på vegne av en privat eiendom, borettslag eller bedrift. Beskriv området i areal og gjerne med bilder, og få tilbud fra flere leverandører!

Siste firmaomtaler for Asfaltering

M2 Byggservice - Lukasz Kolodynski

Asfaltering

Meget bra utført arbeid. Pålitelige, møtte opp til avtalt tid, hentet og leverte et spisebord hvor lakken skulle fjernes. Disse kan anbefales. - Anita Alnæs

4.7 4.7 1 Omtale

W.R. Construction Piotrowski

Asfaltering

2 skyvedører skulle bygges inn i vegg og erstatte to vanlige dører.
De to polske snekkerne som utførte jobben var dyktige og nøyaktige, noe som ga et godt helhetsinntrykk. Hver dag mens jobben ble utført ryddet de også pent opp etter seg.
Det ble først forlangt delvis betaling før start, noe jeg ikke var villig til. Vi ble enige om at jeg betalte for dører og karmer; mot kvittering da det ble kjøpt inn og ved avslutting av jobben skulle det betales for arbeidet.
Det ble kjøpt inn og montert en feil ramme til den ene døren, noe som gjorde at ny dør måtte kjøpes og settes inn. Jeg ble ikke informert før jeg fikk en ekstra regning på døren som ikke tilsvarte verken kvalitet eller størrelse i forhold til min bestilling. Nyttet ikke å argumentere – jeg måtte betale, noe som ødela det positive helhetsinntrykket. - A. Hansteen

3.7 3.7 20 Omtaler

W.R. Construction Piotrowski

Asfaltering

W.R construction var på befaring og gav gode råd samt en konkurranse dyktig pris. Lederen prater god og tydelig engelsk. De malte badet mitt etter avtale, skiftet vask og endret elektrisitet for et nytt speil. De gjorde alt over en helg når jeg var bortreist. Han var rask på tilbakemeldinger om jeg hadde spørsmål. De lovet å være ferdige når jeg kom tilbake fra tur, og det klarte de jammenmeg uten å forstyrre naboer. De malte også innsiden av døren og anskaffet ekstra sparkel uten ekstra kostnad. Meget bra service! Jeg har et gammelt bad som trengte et løft og resultatet ble bedre enn forventet.

Det eneste jeg kan påpeke er at speilet med integrert lys ble montert for høyt opp grunnet det elektriske som ikke kunne flyttes. Her skulle jeg ønske de kommuniserte dette til meg før arbeidet var ferdig, men leder kommer tilbake å fikser det uten ekstra kostnad.

Jeg kan varmt anbefale W.R construction! - Mia Jacobsen

5.0 5.0 20 Omtaler

OM Service AS

Asfaltering

Rask og utmerket utført arbeid. Filk kappet opp og tilkjørt veden samme dag. - Kjell magne haugland

5.0 5.0 2 Omtaler

Nygård Graving og Transport AS

Asfaltering

Enkel å kommunisere med. Grei oppfølging. Kort sagt: ingen problem. Anbefales. :-) - Geir Kåre Nekstad

5.0 5.0 6 Omtaler

Lille Service og Transport AS

Asfaltering

Serviceminded og rask utførelse av arbeidet. - Erna Kari

4.7 4.7 3 Omtaler