Asfaltering - Få tilbud fra dyktige leverandører

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud på

Asfaltering

Antall leverandører

226

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Betongasfalt, Gårdsplasser, Parkeringsplasser, Veier

Siste firmaomtaler for Asfaltering

Fosen Anleggservice As

Asfaltering

Meget god kommunikasjon med daglig leder. Utførende personer hadde god kunnskap om arbeidet og gav gode råd om løsninger. Hensynsfull, punktlig og ordentlig.

Oppussingsarbeidet gjenstår. Det vil bli utført til våren. - Asbjørn Rønning

5.0 5.0 5 Omtaler

Mix-Max AS

Asfaltering

Meget fornøyd med resultatet av arbeidet som ble gjennomført hos oss. De var veldig flinke og hyggelige, det var ikke noe negativt jeg kunne si på jobben, eneste tingen var at de ikke var så flinke å rydde etter seg hverdag, men tok det opp med dem og kunne ikke klage på noe mer under hele prosjektet. Bare å anbefale - Erlend Gilje

4.3 4.3 5 Omtaler

Fosen Anleggservice As

Asfaltering

Flott arbeid. Veldig fornøyd. - Trine Søraa

5.0 5.0 5 Omtaler

Fosen Anleggservice As

Asfaltering

Rask og pålitelig. - Randi Bostad

5.0 5.0 5 Omtaler

Florin B Maler Florin Buzgariu

Asfaltering

Florin fikk i oppdrag å asfaltere oppkjørsel og gårdsplass samt legge to rader belegningsstein langs kantene. Han overtalte meg også til å vaske takstein og husvegger i samme slengen. De var svært effektive og huset ble så fint at noen av naboene etter en stund kom og lurte på hva slags takstein jeg hadde da de selv ville legge nytt tak. Resultatet av asfalteringen og kant leggingen ble også fantastisk.
Disse sjarmerende grekerne gjorde i det hele tatt en svært god jobb. Det eneste jeg har å utsette på de er forretningsmoralen. Når jobben var gjort sto det bare igjen å fjerne to hauger med gammel asfalt og løsmasse. Florin ga sitt ord på at dette skulle bli fjernet i løpet av et par dager da jeg betalte for jobben.
Det ble imidlertid svært vanskelig å få kontakt med Florin etter betalingen og purret flere ganger.
Hans ord er i med andre ord verdt et sted mellom 0 og 2.000 kroner som var det jeg selv måtte betale for bortkjøringen etter et par måneder.
Lærdommen her bør være: Ikke betal for noe som ikke er utført.
Det hører med til historien at jeg etter tre måneder ble oppringt av Arctic asfalt som la asfalten (og gjorde en glimrende jobb) med spørsmål om jeg kunne hjelpe til med å få kontakt med Florin da de ikke hadde betalt for asfalteringen. - Halvor Johnsen

4.0 4.0 1 Omtale

Usken Maskin AS

Asfaltering

Pent utført arbeid. - Iren Elisabeth Evensen Høiland

4.0 4.0 3 Omtaler

Ønsker du å få gårdsplassen asfaltert? Reparasjon av hull og skader i eksisterende dekke? Utlyser du jobben som ett anbud hos Anbudstorget kan du spare mye tid og penger, uansett om det er på vegne av en privat eiendom, borettslag eller bedrift. Beskriv området i areal og gjerne med bilder, og få tilbud fra flere leverandører!