Asfaltering - Få tilbud fra dyktige leverandører

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud på

Asfaltering

Antall leverandører

204

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Veier, Gårdsplasser, Parkeringsplasser, Betongasfalt
Ønsker du å få gårdsplassen asfaltert? Reparasjon av hull og skader i eksisterende dekke? Utlyser du jobben som ett anbud hos Anbudstorget kan du spare mye tid og penger, uansett om det er på vegne av en privat eiendom, borettslag eller bedrift. Beskriv området i areal og gjerne med bilder, og få tilbud fra flere leverandører!

Siste firmaomtaler for Asfaltering

M.v.h Jansen/Odd

Asfaltering

Rå pris hørte ikke på argumenter kunne fått kantstein til halv pris på Max Bo - Helge Hagen

1.3 1.3 5 Omtaler

Panorama Group Norway

Asfaltering

Oppdraget gikk ut på å grave rundt huset mitt, og legge isoalsjon samt drenering. Firmaet skulle også skjære ut en del åpninger i betong. Representanten fra firmaet har gitt inntrykk av å sitte på mye kunnskap, men det har vist seg å ikke stemme ved flere anledninger. Under utførelse av oppdraget ble huset skadet på flere steder av gravemaskinen. De har også klart å veive gravmaskinskuffen inn i garasjen, og knust et vindu samt ødelagt takrenne og tak. I tillegg gravde de av både TV-kabel og vannrør, selv om de visste hvor dette lå i bakken!

Åpningene i betongen ble kuttet svært skjevt og ikke iht. avtalen. Gliper, mellom isolasjonsplater mot grunnmuren (under bakken), har de fyllt igjen med byggskum. Byggskum trekker til seg fuktighet, og fungerer dermed svært dårlig under bakken. Dette er et eksempel på enkle løsninger de tar, og som absolutt ikke er holdbare!

Eieren av enkeltmannsforetaket er i tillegg svært vanskelig å få tak i. Representanten har ved flere anledninger sagt at han har jobbet på huset ved visse tidspunkt, men jeg har selv vært på huset og kan dokumentere med bilder at ingen fra firmaet har jobbet da de sier at de har vært der. Pr dags dato så er firmaet en og en halv måned på etterskudd, på en jobb de mente skulle ta to uker...

Så, hold deg langt unna! Ikke la deg lure av rimeligere priser og at de gir inntrykk av å sitte på mye kunskap. Dette firmaet tar enkle og dårlige løsninger, skader huset, kommer med løgner og respekterer overhodet ikke tidsplanen som de selv har gått god for. - marius brakstad rønningen

1.3 1.3 6 Omtaler

Fosby Anlegg AS

Asfaltering

Leverte til avtalt tid og pris. Pent arbeid. Hyggelige personer å forholde seg til.
Svært fornøyd. - Thorbjørn Nilsen

4.7 4.7 1 Omtale

Etmar & Henriksen

Asfaltering

Brukte Etmar & Henriksen til et oppdrag. Kvaliteten på sluttproduktet var godt, men underveis i prosessen var det flere punkter som førte til store frustrasjoner for meg. Det var noen problemer med kommunikasjon med håndarbeider underveis som gjorde at dette måtte korrigeres, men det var temmelig udramatisk.

Først og fremst gikk arbeidet veldig tregt en periode, noe som førte til at ferdigstillelsen ble forsinket. Dette er greit nok og selvfølgelig noe som kan skje, men hver gang jeg tok det opp fikk jeg beskjed om at fristen 100% sikkert ville bli opprettholdt.

Det som provoserte mest rundt forsinkelsen er at i den perioden hvor arbeidet gikk veldig tregt så kom jeg hjem til tomme ølbokser og enormt mange nye sneiper hver dag. Dette er ikke greit når man forventer at det blir jobbet i leiligheten.

I tillegg så ble ikke alt søppelet tømt da de var ferdig så det førte til at vi selv måtte komme oss til avfallsstasjon for å kaste det. - Henrik Brekke Johansen

3.3 3.3 30 Omtaler

Arctic Asfalt AS

Asfaltering

Fikk skriftlig tilbud på mail før igangsetting. Fikk ikke det av andre som viste interesse for oppdraget. Men så var det heller ikke registrert i Brønnøysund at de drev med asfaltering! - Hulda Støren

5.0 5.0 4 Omtaler

Total Trepleie AS

Asfaltering

Seriøst firma som utfører jobben på en sikker måte til avtalt tid og pris. Meget kundevennlig. - Stig are olsen

5.0 5.0 2 Omtaler