Sprenging

- Få tilbud fra dyktige leverandører!

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud på

Kategorier Sprenging

Antall leverandører

311

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Bergbryting, Fjellsprenging, Fresing, Pigging, Wiresaging

Siste firmaomtaler for Sprenging

Phuc Nguyen Quang

Omtalte: Necula Construct

"Firmaet gjennomførte flere jobber hos oss, der de skiftet dør, bygde ny terasse og la nytt steinbelegg. Vi er veldig fornøyd med den jobben de har gjort og vi anbefaler dette firmaet til alle som ønsker å få jobben gjort effektivt samt for en rimelig pris. De har gjort en fantastisk jobb, de har vært nøye og er til å stole på. "

5.0 5.0

Christine Henriksen

Omtalte: K.M.L Bygg AS

"Vi valgte KLM bygg til å rive to gamle portstolper i mur/betong. Firmaet var raske til å gi anbud og kunne starte allerede neste dag. Håndverkerne var høflige og hyggelige. Stolpene viste seg å være vanskelige å få ned, men håndverkerne kom tilbake neste dag, med sterkere redskaper, og fullføre jobben. Total sett var vi veldig fornøyde med firmaet. "

4.7 4.7

Susmita Sah

Omtalte: Hus Hage og Maling Willems

"Hei
Jobben var veldig bra gjørt. Willems og de som jobbet var veldig snill og hjelpesom. Pris var veldig veldig bra. Jobben de har gjørt i pris vi betalte er skikkelig bra. Jeg anbefaler dem selvfølgelig."

5.0 5.0

Roy Terje Halden

Omtalte: Polsk Bygg og Arkitektur Prosjektering AS

"Firmaet tok raskt kontakt, hvor vi avtalte befaring allerede dagen etter. Pristilbud fikk jeg allerede samme kveld.

Jeg så raskt ut fra pristilbudet at dette var ett skikkelig firma, de lå litt under normale Norske priser. Men ikke noe prisdumping.

Da de skulle starte, kom de med 4 mann. De utførte drøye 70 timeverk på 2 dager. Jeg var tilstede og tok masse bilder under arbeidet, og kan derfor med hånden på hjerte si at dette ble fagmessig utført.

Dise anbefales på det sterkeste fra meg."

5.0 5.0

Melanie Krogh

Omtalte: GTS Drift AS

"Vi fikk hjelp til å fjerne en peis, tette igjen en vegg, male to vegger og lakkere en ytterdør og vi er kjempe fornøyde. Han som arbeidet hos oss var punktlig, nøye og veldig dyktig. Bruker dette firmaet gladelig igjen. "

4.3 4.3

Berit Eskerud

Omtalte: Udahl Maskin AS

"Veldig fornøyd med kontakt og oppfølging. Jobben tilpasset våre ønsker undervegs, resultat veldig bra!"

5.0 5.0

Våre Sprenging har:

4.6 4.6 I gjennomsnitt kunderating basert på 69 omtaler

Norge er et land med mye fjell. Alle fjell er ikke synlige - og man kan lett få en overraskelse etter at man har kjøpt drømme tomten og begynner å klargjøre den for bygging.

Vi har mange bedrifter som er spesialiserte på å fjerne fjell som setter en stopper for fremdriften. Det er flere metoder å fjerne fjell på og hvilken metode man skal bruke avhenger av situasjonen. I enkelte situasjoner så lønner det seg å gå for hydraulisk knusing av fjellet som er i veien for bygget. I andre sitausjoner må det mere kraft til - og sprengstoff er den rette løsningen. Her må det fagfolk som virkelig har peiling og erfaring til, våre leverandører kan sprenge bort fjell tett opp mot boligen eller hytta di.