Sprenging

- Få tilbud fra dyktige leverandører!

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud på

Kategorier Sprenging

Antall leverandører

332

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Bergbryting, Fjellsprenging, Fresing, Pigging, Wiresaging

Siste firmaomtaler for Sprenging

Sindre Holberg

Omtalte: Verran Maskin & Transport AS

"Meget fornøyd med jobben som ble utført. Gikk bare ett par dager fra tilbud gitt til jobb utført!"

5.0 5.0

Magnus Grinde

Omtalte: Nadderud Maskin AS

"Veldig fornøyd med jobben som ble gjort ifm utgraving for garasje, samt støp av gulv og grunnmur. Jobben ble gjennomført til avtalt tid og pris. Et par gjenstående arbeider ble påpekt på sluttbefaring og da kom de tilbake og fikset det et par dager etterpå. God kommunikasjon og raske til å respondere på forespørsler/epost."

5.0 5.0

Jan Ramsberg

Omtalte: Udahl Maskin AS

"Meget bra utført i henhold til avtale og de ryddet opp alt."

5.0 5.0

Inge Valås

Omtalte: Udahl Maskin AS

"Det finnes useriøse "facebook-annonsører" og så finnes det heldigvis seriøse aktører. Udahl Maskin har vært profesjonelle og ryddige fra vi ble enige om oppdraget til oppdraget var utført.
Hyggelig dialog med leder og trivelige, selvgående og dyktige utførende fagfolk.
Jeg ble imponert over hva disse karene klarte å utrette på en arbeidsdag!
Resultatet ble meget tilfredstillende."

5.0 5.0

Steinar Johansen

Omtalte: Udahl Maskin AS

"Et firma jeg kan anbefale sterkt, god kommunikasjon, trivelige arbeidsfolk, dem tok kontakt, kom kjapt å ga et anbud, kom med forskjellige forslag/muligheter , da dette er et gammelt hus og tomt, med mye rart i grunnen. Og diverse rørlegger inntak som ikke var så høy standard, dette tok dem og ordnet, etter å ha vært i kontakt med meg, så dem gjorde ikke noe uten å klarere med meg først, sånn settes pris på, så man ikke får masse tull i ettertid. Skal jeg grave eller gjøre noe mere, kommer disse til å bli kontaktet "

4.3 4.3

M.b. Wik

Omtalte: Gelin Maskin AS

"Utførte en god jobb, i henhold til avtalen."

5.0 5.0

Våre Sprenging har:

4.6 4.6 I gjennomsnitt kunderating basert på 69 omtaler

Norge er et land med mye fjell. Alle fjell er ikke synlige - og man kan lett få en overraskelse etter at man har kjøpt drømme tomten og begynner å klargjøre den for bygging.

Vi har mange bedrifter som er spesialiserte på å fjerne fjell som setter en stopper for fremdriften. Det er flere metoder å fjerne fjell på og hvilken metode man skal bruke avhenger av situasjonen. I enkelte situasjoner så lønner det seg å gå for hydraulisk knusing av fjellet som er i veien for bygget. I andre sitausjoner må det mere kraft til - og sprengstoff er den rette løsningen. Her må det fagfolk som virkelig har peiling og erfaring til, våre leverandører kan sprenge bort fjell tett opp mot boligen eller hytta di.