Ventilasjon

- Få tilbud fra dyktige leverandører!

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud på

Kategorier Ventilasjon

Antall leverandører

310

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Avtrekksvifter, Boligventilasjon, Filterskifte, Industriventilasjon, Inneklima, Kjølesystemer, Klimaanlegg, Sentralstøvsugere

Siste firmaomtaler for Ventilasjon

Michael Abrahams

Omtalte: Trami Mihai Trasca

"En veldig god opplevelse å bruke dette firmaet til flytting av noen møbler. Hyggelig å prate med. God pris og hjelpsomme. Anbefales masse! "

5.0 5.0

Fossheim

Omtalte: Trami Mihai Trasca

"Veldig god fornøyd. Brukte de til flytting av møbler. Kom til avtalt tid og utførte oppdraget veldig bra. Var hyggelige og effektive. Kan anbefales."

5.0 5.0

Elisabeth

Omtalte: Trami Mihai Trasca

"Høflige, raske og effektive. Anbefales virkelig"

5.0 5.0

Normann, Anita

Omtalte: E Dale

"Espen Dale har montert avtrekksventil og «kasset» inn tilluftsventil i stue/kjøkken. Han har i tillegg malt kjøkkentak med mange spotter samt sparklet og malt kjøkkenvegger med flere hull/skader.

Ventilasjonen fungerer nå fint og innkassingen er pent utført. Tak/vegger er nydelig malt. Solid håndverksarbeid! Alt utført til avtalt pris og tid.

Espen Dale er i tillegg løsningsorientert og enkel å samarbeide med. God kommunikasjon underveis. Anbefales! "

5.0 5.0

emily thomassen

Omtalte: Prodromos Tsampis / Ktirio Bygninger & Konstruksjoner

"Vi skulle få laget en rullende benk. Han sa på møtet vi hadde før vi starta at han skulle lage den innen fristen vår og få den til å rulle og se bra ut. Vi sa tydelig ifra at vi hadde 7000kr maks og det sa han var greit. Vi måtte ha den dagen før en konkurranse vi skulle på. 2 dager før konkurransen sa han at han hadde lagd plantegninger og at vi skulle vippse 5000kr for jobben hittil og materialene. Det gjorde vi. Han startet på benken dagen før konkurransen og ble sur når vi spurte om den snart var ferdig. Jeg (en 17år gammel jente) måtte gå og hente denne kl 23! Benken så ikke ut. Den var laget av isopor og noen plastpinner. Benken rullet ikke engang, og det var det viktigste. Den falt fra hverandre av ingenting også, det var rett og slett søppel. Vi måtte gå på konkurransen med denne, og vi tapte pga.det. Han sendte meg 10 meldinger om pris kl 1 på natta, han maste på å få 3200kr til. Det er over pengene vi hadde, og i tillegg fikk vi ikke produktet vi var enige om. Når vi sendte en klagemelding og sa at vi ikke var fornøyd og ville ha noen av pengene tilbake, eller minst å ikke gi noe mer, ble han sur og skrev "NO YOU ARE LYING" osv. Han skrev en kjempelang melding hvor han kjeftet på oss. "

1.0 1.0

Pål Moen

Omtalte: Alt Om Bygg AS

"Alt gikk fint."

4.3 4.3

Våre Ventilasjon har:

4.6 4.6 I gjennomsnitt kunderating basert på 69 omtaler
Ønsker du å ha en sentralstøvsuger eller avtrekksvifte installert? Kanskje ett komplett klimaanlegg? Vi samarbeider med mange dyktige ventilasjonsarbeidere som kan hjelpe deg med dette og mye mer! Beskriv behovene dine i ett anbud hos oss, og du vil få tilbud fra flere leverandører i ditt nærområde. Velg tilbudet og løsningen som passer deg best!